Salarisindicatie: In overleg
Werkdagen: in overleg
Startdatum: z.s.m.
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, een meisje van 4 jaar, een jongen van 2 jaar en een pasgeboren baby

in overleg
liefst zo snel mogelijk Dagen in overleg.

3 kinderen, een meisje van 4, een jongen van 2 jaar en pasgeboren meisje.

Voor een jong gezin in Amsterdam zoeken wij een lieve, energieke en ondernemende Nanny.
Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 4, een jongetje van 2 jaar en een pasgeboren meisje van september 2019. Ervaring met jonge kinderen is dan ook een pré.

Als Nanny van dit gezin ben je zorgzaam, gestructureerd, pas je het ritme toe en weet je wat de kinderen nodig hebben. Het gezin beschikt over een bakfiets en het Beatrixpark is in de buurt. Hier zijn veel leuke speeltuinen en activiteiten te ondernemen.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De kinderen houden van knutselen en buiten spelen. Ouders vinden het fijn als je goed de balans kunt bewaren tussen het ondernemen van activiteiten, en rust bieden aan de kinderen en het gezin. Op maandagochtend gaat het jongetje naar de peuterspeelzaal. Hij wordt gebracht door moeder, maar als Nanny haal je hem wel op. Ook haal je het meisje op van school. Dit kan zowel lopend als met de elektrische bakfiets worden gedaan. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag en elke woensdagochtend of 1 x in de 2 weken op woensdag (andere dagen in overleg). Je werkt van 08.00-18.00. Het gezin woont in een huis met tuin op 10 minuten lopen van het station Amsterdam-Zuid, vlakbij het Beatrixpark en de Beethovenstraat in een kindvriendelijke buurt. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het gezin te bereiken. Voor de deur is het betaald parkeren. Het gezin zoekt een niet-rokende Nanny voor de komende jaren.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media