Salaris indicatie: €15 per uur
Werkdagen en uren : maandag, dinsdag en donderdag (33 uur per week)
Aantal kinderen en leeftijden: Meisje van 5, meisje van 3 en een jongetje van bijna 1.
Startdatum: zo snel mogelijk

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als het huis netjes is aan het einde van de dag en i.v.m. de werkuren van de ouders kan koken soms in overleg tot het takenpakket horen.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, meisje van 5, meisje van 3 en een jongetje van bijna 1.

De werkdagen en tijden zijn maandag, dinsdag en donderdag van 07:00-18:00.

Ouders zijn op zoek naar een energieke en lieve Nanny die er graag op uit gaat met de kinderen en activiteiten onderneemt. Iemand die kijkt naar de dag en wat de kinderen nodig hebben en daarop inspeelt.

De oudste is een energieke en pientere dame die niet op haar mondje is gevallen. Ze is zachtaardig, zorgzaam en vrolijk maar toch ook wel een kwetsbaar meisje. Ze vindt het leuk om te knutselen, kleien, bakken maar is ook graag buiten.

De middelste is een vrolijke, pittige en ondernemende dame die wel begrenzing nodig heeft. Ze is gek op haar zus en doet graag wat zij ook doet. Het is een echt buitenkind die houdt van wandelen en fietsen.

De jongste is een ondernemende, vrolijke en makkelijke jongen, die goed zelf kan spelen. Hij is gek op zijn zussen en houdt van klimmen en klauteren tijdens zijn ontdekkingstocht.

Het gezin woont in een gezellige en kinderrijke woonwijk. In de buurt heb je een speeltuin, de Sprookjeshof, het bos en een zandvlakte, er is dus genoeg te doen. De school is 10 min. fietsen.

Ben jij de nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel. Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’ . Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 0611307753

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media