Nanny Academy

Wij willen graag dat jij als Nanny  je blijft ontwikkelen. Wij geven onze pedagogisch trainingen onder de naam “Nanny Service Academy”. De Nanny Service Academy bestaat uit studiedagen,  coachingsgesprekken, trainingen, evaluaties en observaties.

Nanny Service Academy Day
Wij organiseren jaarlijks een studiedag voor alle Nanny’s onder de noemer Nanny Service Academy, met workshops gegeven door externe trainers, bijvoorbeeld: kinderyoga, gebarentaal en een workshop van How2Talk2Kids. Tijdens de Nanny Service Academy Day zie je alle andere Nanny’s en kun je bij kletsen over jouw ervaringen. Overdag is er een lunch en na afloop een borrel, dus genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen.

Evaluaties
Tijdens de jaarlijkse evaluaties word je gecoacht door de gezinsconsulent van jouw regio en jouw contactpersoon.  Zij zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit bij de Nanny zichtbaar is. Daarnaast ondersteunen zij jou als je vragen hebben over de situatie binnen een gezin. Wij vinden het hierbij belangrijk dat de Nanny’s ontwikkelingsgericht denken en handelen.

Online leeromgeving
Zodra je als Nanny bij ons gaat starten neem je deel aan de online inwerkmodule. Via een online leeromgeving log je in met alle Nanny’s die net zijn gestart met werken.
Online krijg je lesstof aangeboden doormiddel van teksten en beelden. Bij iedere onderdeel hoort een opdracht die je moet voldoen. De lesstof bevat pedagogische onderwerpen, activiteiten of wet en regelgeving. Online kun je ook reageren op je collega’s en vragen stellen aan elkaar.
Doordat jij je blijft ontwikkelen blijf jij betrokken bij jouw vak. Veel modules zijn direct toepasbaar in de praktijk.

Hierdoor blijf jij een professional in jouw vakgebied.