Heb je een eigen bedrijf en wil je graag jouw Nanny in loondienst? Dat kan!

Veel Nanny’s willen graag in loondienst werken. Ze zijn dan helemaal commited aan jouw gezin en je kunt alle dagen en uren onderling vastleggen. De Nanny is bij het gezin in dienst, waarbij het doel is ouders te ontzorgen. Leuke activiteiten met de kinderen, knutselen, voorlezen of lekker naar buiten, de Nanny zorgt voor een leuke dag. Maar ook koken voor de kinderen, boodschappen doen en licht huishoudelijke werkzaamheden, ze kan het allemaal.

Tijdens een intake gesprek bespreken wij jullie wensen en eisen. We bespreken waar je tegenaan kunt lopen bij het in dienst nemen van een Nanny en we vertalen jullie wensen naar een wervende vacaturetekst. Deze vacaturetekst zetten we uit, nadat we die aan het gezin hebben voorgelegd.

Tijdens de selectie van een Nanny hebben wij een selectiegesprek met passende Nanny’s. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten. We leggen de Nanny meerdere casussen voor en winnen een referentie in. Ieder selectiegesprek wordt met ouders besproken en wij begeleiden in de kennismakingen. Pas als zowel de Nanny als het gezin enthousiast zijn en met elkaar willen samenwerken, spreken wij van een match.

Bij een gekwalificeerde Nanny in loondienst is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen. De Nanny werkt dan volgens de wet kinderopvang en het huis wordt geïnspecteerd door de GGD. De administratie en uitbetaling van het loon verloopt dan via ons. Als ouders betaal je dan de sociale lasten, waardoor zij bij jullie in loondienst kan. Voor deze service geldt een bemiddelingsfee €495,-.

Wil je dat wij de Nanny alleen werven en bij je eigen bedrijf in loondienst nemen? Voor het werven van een Nanny in loondienst vragen wij € 495,- wervingskosten en € 2500,- bemiddelingskosten (deze worden gefactureerd op het moment dat er een match is.)