Nanny opleiding met vergoeding van de kosten

Ben je nog geen Nanny, maar heb je wel oppas ervaring? Volg dan onze diploma route en word een gekwalificeerde Nanny aan huis. Wij zoeken voor jou een gezin waar je werkervaring op kunt doen en uiteindelijk kunt blijven als Nanny aan huis. Onze gezinsconsulenten begeleiden jou van het begin tot het eind, tijdens jouw opleiding en erna. Wij kunnen je in contact brengen met andere Nanny’s die net als jij, dezelfde opleidingen volgen. Zodra je bent gestart met werken hebben wij regelmatig contact met jou en begeleiden wij jou tijdens het werk.

Als je een snelle leerling bent kun je de opleiding al in 3 maanden afronden!

Waarom werken als Nanny bij Nanny Service Nederland? Bekijk de ervaringen van andere Nanny’s.

Voldoe je aan onderstaande eisen? Vul dan onderstaand interesseformulier in.

 • Je bent 18 jaar of ouder.
 • Je spreekt en schrijft Nederlands.
 • Je voldoet aan de wettelijke toelatingseis. Klik hier voor meer informatie over vooropleiding en toelating tot mbo niveau 2.
 • Je hebt voldoende praktijkervaring met alle aspecten waar een gastouder mee te maken krijgt. Controleer voor goed of je ervaring hebt met alle aspecten van het gastouderschap. Klik hier voor een omschrijving van de praktijkervaring die je nodig heeft. 
 • Je hebt minimaal 2 jaar kinderen opgevoed en je hebt het afgelopen jaar minimaal 100 uur praktijkervaring opgedaan met oppassen op andere kinderen.
 • Als je zelf geen kinderen hebt opgevoed heb je in de afgelopen twee jaar minimaal 400 uur praktijkervaring opgedaan, waarvan tenminste 100 uur in het afgelopen jaar. 

  Startdata
  Het is het hele jaar door mogelijk om te starten met de Nanny opleiding. Je kunt dus beginnen op een moment dat jou uitkomt.Duur
  De duur van de opleiding hangt af van jouw eigen tempo. Je krijgt maximaal 8 maanden de tijd om het hele programma te doorlopen, maar we zien dat snelle kandidaten hun diploma vaak al in enkele weken binnenhalen. Gemiddeld duurt de opleiding 3-5 maanden.Locaties
  De schriftelijke examens voor Gastouder vinden plaats in Assen, Diemen, Geldermalsen, Roermond, Zoetermeer en Zutphen.
  De centrale examens Nederlands en rekenen vinden plaats bij ROC Rivor in Tiel.

  Kosten vanaf 1 september 2020:

  Termijn 1 (inschrijving en intake): €300
  Termijn 2 (schriftelijke en centrale examens): €250
  Termijn 3 (praktijkexamen en keuzedeel examens): €625
  Totaal: €1.175,-

Nanny Service Nederland kan jou een opleidingspakket aanbieden waarin jij volledig door ons wordt begeleid gedurende jouw opleiding. De afgelopen jaren hebben wij al meerdere oppas Nanny’s geholpen het diploma te behalen.

In samenwerking met de opleiding bieden wij jou bijlessen aan voor jouw examens. Wij verzorgen jouw VOG en EHBO en ook het boek pedagogisch kader gastouderopvang. Vul snel onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Tip Wist je dat je studiekosten fiscaal aftrekbaar zijn? Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij je naar de Belastingdienst. 

Interesse Nanny opleiding