Nanny opleiding met vergoeding van de kosten

Ben je nog geen Nanny, maar heb je wel oppas ervaring? Volg dan onze diploma route en word een gekwalificeerde Nanny aan huis. Wij zoeken voor jou een gezin waar je werkervaring op kunt doen en uiteindelijk kunt blijven als Nanny aan huis. Onze gezinsconsulenten begeleiden jou van het begin tot het eind, tijdens jouw opleiding en erna. Wij kunnen je in contact brengen met andere Nanny’s die net als jij, dezelfde opleidingen volgen. Zodra je bent gestart met werken hebben wij regelmatig contact met jou en begeleiden wij jou tijdens het werk.

Waarom werken als Nanny bij Nanny Service Nederland? Bekijk de ervaringen van andere Nanny’s.

Voldoe je aan onderstaande eisen? Neem dan direct contact met ons op.

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je spreekt en schrijft Nederlands.
  • Je voldoet aan de wettelijke toelatingseis. Klik hier voor meer informatie over vooropleiding en toelating tot mbo niveau 2.
  • Je hebt voldoende praktijkervaring met alle aspecten waar een gastouder mee te maken krijgt. Controleer voor goed of je ervaring hebt met alle aspecten van het gastouderschap. Klik hier voor een omschrijving van de praktijkervaring die je nodig heeft. 
  • Je hebt minimaal 2 jaar kinderen opgevoed en je hebt het afgelopen jaar minimaal 40 uur praktijkervaring opgedaan met oppassen op andere kinderen.
  • Als je zelf geen kinderen hebt opgevoed heb je in de afgelopen twee jaar minimaal 120 uur praktijkervaring opgedaan, waarvan tenminste 20 uur in het afgelopen jaar

Na het ontvangen van jouw diploma kunnen wij jou inschrijven in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierdoor hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag.

Nog een groot voordeel, wij vergoeden 75% van de kosten, nadat je enige tijd via ons werkzaam bent. Zo is het een investering voor jou en voor ons!