Over Nanny Service Nederland

Ouders zijn steeds vaker op zoek naar een alternatief voor de traditionele kinderopvang. Nanny Service Nederland biedt de luxe van een kinderopvang met het gemak van thuis.

Het is ons doel om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze uitgedaagd worden zich optimaal te ontwikkelen en tegelijkertijd liefde en geborgenheid kunnen ervaren.

Het team van Nanny Service Nederland maakt dit mogelijk in de vertrouwde en veilige omgeving van thuis.

Bij Nanny Service Nederland werken zeven ambitieuze vrouwen aan het werven van de liefste Nanny’s voor de leukste gezinnen. Wij zorgen voor de perfecte match.

Waarom kiezen voor ons:

  • Wij zijn een gerenommeerd Gastouderbureau met meer dan 7 jaar ervaring in werving en selectie.
  • Wij hebben al honderden gezinnen en Nanny’s aan elkaar gematcht.
  • Wij verzorgen een zeer uitgebreide screening en winnen altijd een referentie in.
  • Wij hebben een klanttevredenheid van 92%.
  • Onze gezinsconsulenten hebben regelmatig contact met de Nanny en het gezin.
  • Professioneel opgezette studiedagen met interessante trainingen gegeven door externe trainers.
  • Jaarlijks wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor alle ouders en Nanny’s, met een workshop van How2Talk2Kids.
  • Onze consulenten zijn in dienst en krijgen regelmatig trainingen zodat zij jou en de Nanny optimaal kunnen begeleiden.
  • Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar. Daarnaast hebben wij in het weekend een noodnummer dat altijd bereikbaar is.
Amanda
AmandaWerving en selectie Consulent
Nadat ik mijn studie Pedagogiek had afgerond heb ik bij verschillende jeugdzorg organisaties gewerkt. Ik merkte al snel dat dat het werk niet bij mij paste. Ik miste de persoonlijke aandacht, de tijd om een kind en diens ouders te ondersteunen. Ik ben toen verder gaan kijken en kwam uit bij het Nanny vak. Ruim acht jaar lang heb ik met veel plezier als Nanny gewerkt. Het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling, het contact met ouders en het meegroeien binnen het gezin zorgde ervoor dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk toeging. Nu de jongste van mijn laatste Nanny gezin klaar was voor de basisschool vond ik het een mooi moment om verder te kijken.

Toen ik de vacature voorbij zag komen bij Nanny Service Nederland werd ik meteen enthousiast. De kwaliteit, het persoonlijk contact en de professionaliteit die Nanny Service Nederland biedt is waar ik voor sta. Ik ga dan ook met veel plezier aan de slag om voor ouders een goede match te vinden en voor Nanny’s een passend gezin. Met mijn jarenlange ervaring als Nanny weet ik goed waar ik op moet letten en hoe belangrijk het is om een goede klik te hebben.

Lisa
LisaGezinsconsulent
Tijdens mijn studie Pedagogiek heb ik gewerkt als begeleider in de intensieve zorg. Om mijn werkveld te verbreden en mijn ervaring te vergroten heb ik vervolgens ook gesolliciteerd als Nanny. De persoonlijke aandacht die ik kan bieden aan de kinderen en het ondersteunen van de ouders bij de ontwikkeling van de kinderen zijn twee punten die mij erg aanspreken in het beleid van Nanny Service Nederland. Ik ben dan ook nog steeds één dag per week met veel plezier werkzaam als Nanny.

De overige vier dagen werk ik op het kantoor bij Nanny Service Nederland als gezinsconsulent. Toen ik de vacature voorbij zag komen, werd ik gelijk enthousiast. Als gezinsconsulent lopen de taken uiteen van het begeleiden van ouders en Nanny’s tot het verzorgen van onze Instagram pagina. Het leukste aan deze baan vind ik het persoonlijke contact die ik heb met de ouders en de nannys.

Daarnaast hebben wij sinds januari 2020 een online leeromgeving (Nanny Academy) en zal ik deze onderhouden. Met de Nanny Academy zorg ik ervoor dat Nanny’s zich kunnen blijven ontwikkeling op pedagogisch gebied. Zo kunnen zij hun werk nog beter uitvoeren en houden wij de kwaliteit hoog.

Kirsten
KirstenWerving en selectie Consulent
Als jong meisje was ik al erg sociaal en gek op kinderen.
Na het behalen van mijn SPW 4 ben ik pedagogiek gaan studeren maar heb de keuze gemaakt na behalen van mijn propedeuse, om te gaan werken in de kinderopvang.
Hier heb ik mij mogen ontwikkelen tot een professional. Na 6 jaar nam ik afscheid en werd Nanny voor een gezin met drie kinderen. Nog steeds vind ik het een prachtig beroep en word ik er enorm enthousiast van. Het is zo mooi en dierbaar; de band die je opbouwt met de kinderen, ze zien groeien in hun ontwikkeling, en dat ouders jou vertrouwen om je steentje bij te dragen aan de opvoeding.
Ik zit dan ook bij Nanny service Nederland op mijn plek als werving en selectie consulent. Niks is leuker dan mensen met blij maken met elkaar en de goede match vinden. Ik weet als geen ander welke kwaliteiten een Nanny moet bezitten. Ook weet ik na al die jaren en inmiddels zelf moeder, wat ouders belangrijk vinden in een Nanny. Wij zoeken naar de juiste klik tussen Nanny en ouders en dat maakt ons zo sterk in het maken van een match.
Marenne
MarenneEigenaresse
Na mijn studie Communicatie heb ik jarenlang in de werving en selectie gewerkt. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang, omdat daar echt mijn hart ligt. Ik heb als manager bij een kinderdagverblijf gewerkt en in 2012 besloten voor mijzelf te beginnen. Ouders hebben steeds meer behoefte aan flexibiliteit in de opvang en hier ben ik op ingesprongen. Vanuit deze behoefte ben ik Nanny Service Nederland gestart.

Als moeder van 4 jonge kinderen weet ik hoe belangrijk een vast gezicht is. Zeker nadat onze tweeling in 2016 is geboren vonden wij de structuur en stabiliteit, die een Nanny biedt, een groot voordeel. De Nanny kan overdag lekker met de kinderen op pad, naar het strand of de duinen, en als ik thuis kom hebben ze gegeten en zijn zij verschoond. Zeker in een groot gezin is dit een uitkomst! Ondertussen kan ik mij focussen op mijn bedrijf.

Binnen Nanny Service Nederland houd ik mij nu vooral bezig met het beleid, de kwaliteit, de marketing en de communicatie. Daarnaast stuur ik 3 medewerkers aan en heb ik regelmatig contact met onze Regio managers.

Mijn kracht is het motiveren van medewerkers, met het hele team doelen afspreken en regelmatig reflecteren. Daarnaast bewaak ik het overzicht doordat ik snel kan schakelen en vooruit denk. Doordat ik mij goed kan inleven kan ik de consulenten goed adviseren hoe de juiste service te verlenen.

Gwendolyn
GwendolynManager Regio Midden Nederland
Utrecht, Gelderland, Overijssel

Mijn naam is Gwendolyn, na mijn studie Marketing (2010) aan de Vrije Universiteit heb ik jarenlang gewerkt in diverse commerciële functies.

Ik kwam erachter dat dit niet meer de voldoening gaf waar ik in een baan naar opzoek was. In 2018 heb ik het roer omgegooid en ben gestart als Regio Manager bij Nanny Service Nederland.

In deze functie kan ik echt een stukje toegevoegde waarde leveren en mensen gelukkiger maken. Al dan niet in het vinden van een super leuke baan, als het vinden van een Nanny die de zorg van ouders uit handen neemt.

Als moeder van 2 kinderen waarvan de ouders beide een drukke baan hebben, weet ik mij goed te verplaatsen in de vraagouders. Maar ook mijn interesse in de pedagogiek, en de ervaring qua opvoeding van mijn eigen kinderen, maakt mij een goede sparringpartner voor de Nanny’s.

Mijn kracht zit in mijn organisatorische vaardigheden, oprechte interesse en inlevingsvermogen, en het snel kunnen schakelen.Ik begeleid ouders en Nanny’s van A tot Z in de regio Utrecht, Overijssel en Gelderland.

Wat Nanny Service Nederland zo bijzonder maakt? Het stukje persoonlijk contact en professionaliteit die wij bieden, en hier draag ik graag aan bij.

Rianne
RianneManager Regio Noord Nederland
Groningen, Drenthe, Friesland

Na het afronden van mijn studie SPW in 2005, heb ik 12,5 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf.
Het leek mij al een tijd ontzettend leuk om gezinnen en Nanny’s aan elkaar te koppelen, en toen ik de vacature als Regiomanager Noord Nederland bij Nanny Service Nederland voorbij zag komen werd ik gelijk enthousiast! Het leek mij een mooie nieuwe uitdaging om deel uit te maken van deze professionele en ambitieuze organisatie.

Mijn taken zijn:
– aannemen van nieuwe aanvragen
– Intakegesprekken met ouders
– werving en selectie van Nanny’s
– koppelen van ouders en Nanny’s
– begeleiden van Nanny’s en ouders en het hebben van contactmomenten.
– jaarlijks herhalen van de RI
– Jaarlijks evalueren met de vraagouder en Nanny

Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is het contact met ouders en nanny’s, en dat ik een bijdrage kan leveren aan een veilige en liefdevolle omgeving voor kinderen.

Mijn kracht zit in het persoonlijke contact met mensen en dat ik me goed kan inleven in personen en situaties.

Esther
EstherManager Regio Brabant
Mijn naam is Esther, na mijn studie Gespecialiseerd Pedagogisch Werker ben ik 8 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang als Pedagogisch Medewerker op diverse leeftijdsgroepen. Al enige tijd was ik toe aan een geheel nieuwe uitdaging maar wilde ik wel graag mijn pedagogische kennis blijven benutten. Door binnen de kinderopvangbranche naar een uitdagende functie te zoeken waarin ik werd uitgedaagd mijzelf te blijven ontwikkelen kwam ik Nanny Service Nederland tegen.

In de vacature voor Regiomanager Brabant vond ik alle aspecten welke ik zocht in mijn uitdaging, en door het warme en persoonlijke contact met Nanny Service Nederland was de keuze snel gemaakt. Vol enthousiasme heb ik voor deze functie gekozen en ben ik gestart als Regiomanager Brabant bij Nanny Service Nederland.
Ik word er blij van om mensen met elkaar te kunnen verbinden, te kunnen luisteren naar iemands wensen en daarbij de perfecte match te vinden en de kwaliteit in de kinderopvang hoog te houden.

Met veel plezier zoek ik voor ouders een passende Nanny, en voor een Nanny een fijn gezin om bij te kunnen werken.

Ben je op zoek naar een lieve professionele Nanny voor jouw gezin in Brabant, of ben jij als Nanny op zoek naar een leuk gezin om voor te mogen werken? Ik help je graag!

Deel deze pagina via social media