Visie eigenaresse 2017-09-15T09:32:12+00:00

Visie eigenaresse

De laatste jaren zien we dat ouders steeds vaker een alternatief voor de creche of buitenschoolse opvang kiezen. Een Nanny aan huis wordt populairder en ouders ervaren de vele voordelen, zoals de rust en opvang door een vertrouwd gezicht.

Nanny Service Nederland biedt de service van een kinderopvang, met het gemak van thuis. Het is luxe kinderopvang aan huis. Nanny Service Nederland werft de geschikte Nanny, welke allemaal een kindgerichte opleiding hebben afgerond. Als bureau zijn wij gespecialiseerd in werving van kandidaten uit de kinderopvang en weten wij precies waar we op moeten letten. Daarnaast winnen wij van alle Nanny’s referenties in. De Nanny moet zich kunnen vinden in het beleid dat wij willen uitdragen. Wij bemiddelen niet iedereen en zijn selectief. Dit zorgt voor de beste matches en hier staan we om bekend.

Wij helpen u graag om uw kind een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze uitgedaagd worden om zich optimaal te ontwikkelen. Waar zij zich tevens gewaardeerd en geliefd voelen en de ruimte krijgen om kind te zijn. Met behulp van Nanny Service Nederland is dit mogelijk in het eigen huis wat het kind een vertrouwde omgeving biedt en waar het zich veilig voelt.

Met vriendelijke groet,

Marenne Baas

Deel deze pagina via social media

Deel deze pagina met een vriend