Salaris indicatie: €14,50
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: maandag
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 2 jaar en een baby

 Voor een gezin in Amersfoort (Vathorst) zijn wij op zoek naar een vrolijke en liefdevolle Nanny.

De vacature 

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als het huis aan het einde van de dag weer netjes is en er gekookt is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een zoontje van 2 en een baby (jongetje).

Zij zijn voor 1 dag in de week opzoek naar een Nanny.
Je werkdag is de maandag van 8.00-18.30 uur.

Je komt te werken in een vrolijk en gelukkig gezin. Ouders zoeken een enthousiaste en vrolijke Nanny die ervaring heeft met baby’s.

Als Nanny van dit gezin ga jij er lekker vaak op uit en maak je veel plezier met de kinderen. Je komt te werken in de meest kinderrijke buurt van Amersfoort (Vathorst). In de omgeving zijn voldoende speeltuintjes te vinden maar ook de dierentuin is altijd een groot succes bij de kinderen.

De twee jongetjes zijn erg makkelijke kinderen. Beide heel vrolijke mannetjes.
De oudste houdt ervan om te bouwen, speelt graag met auto’s maar is ook echt een buitenkind.
Beide kindjes houden enorm van knuffelen en samen boekjes lezen.

Het gezin is goed te bereiken en er kan gratis geparkeerd worden voor de deur.

Weet jij als geen ander wat een baby nodig heeft? En vind jij het heerlijk om regelmatig een wandeling te maken? Dan ben jij wellicht de professional waar deze ouders naar opzoek zijn.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen. Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s.

Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”.

Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media