Salarisindicatie: €15.50
Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag
Aantal kinderen en leeftijden: drie jongens van 7 jaar, 4 jaar en 1 jaar.
Startdatum: 1 februari 2020

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, zoon van 7 jaar, zoon van 4 jaar en een zoontje van 1 jaar. De oudste is een heel slimme en behulpzame jongen. Hij vindt lezen en rekenspelletjes heel leuk maar ook fietsen, buitenspelen of met zijn lego bouwen. Hij wilt graag uitgedaagd worden en wil alles van de wereld weten. Hij is heel sportief en zit op voetbal. De middelste is wat rustiger en zal eerst de kat uit de boom kijken. Als hij eenmaal gewend is vindt hij het heerlijk om samen te spelen met jou of met zijn speelgoed. Hij gaat in september voor het eerst naar school. De jongens spelen ook heel veel samen, ze stoeien met elkaar of zijn buiten aan het rennen. De jongste is een hele vrolijke en lieve dreumes. Hij vindt het heerlijk om bij je te zijn, te knuffelen, buiten te spelen en te kletsen.

Het gezin is op zoek naar een ondernemende en betrouwbare Nanny. Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny veel met de kinderen praat en uitlegt. Ouders zijn heel open en eerlijk in hun communicatie. Ouders vinden het belangrijk dat je ervaring hebt met jonge kinderen en dat je actief bent.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media