Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: Di+wo+do van 8.00-18.00
Gewenste startdatum: januari/februari 2020
Aantal kinderen en leeftijden: Tweeling verwacht in januari

Voor een gezin in Diemen zijn wij op zoek naar een liefdevolle Nanny.

 Vacature tekst

Het gezin bestaat uit vader, moeder, zoon van 7 jaar en een tweeling verwacht uiterlijk begin januari. De Nanny zal alleen de zorg hebben voor de tweeling want het jongetje gaat naar de BSO.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De 1-eiige tweeling wordt met uiterlijk 8 maanden gehaald. In het begin heb je dus samen met moeder de zorg voor de kinderen. Ouders zoeken een Nanny die ervaring heeft met baby’s, als je ook ervaring hebt met tweelingen is dat een pre. Vader werkt en woont op dinsdag, woensdag en donderdag in Parijs. Ouders zoeken een Nanny die met ze mee denkt en ondersteunt in de opvoeding van de tweeling. Een Nanny die advies kan geven over de ontwikkeling en samen met ouders ontdekt wat het beste is voor de tweeling. Zij vinden het belangrijk dat er ritme is. Tolerantie en gelijkheid vinden ouders erg belangrijk net als gezonde en verse voeding.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media