Bruto salaris per maand (vast aantal uren) : €15,50
Werkdagen en uren : 2 dagen, dinsdag en vrijdag (andere dagen ook bespreekbaar)
Aantal kinderen en leeftijden:3 kinderen, 6, 3 en bijna 1 jaar
Startdatum: in overleg

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, en drie jongens (6, 3 en bijna 1 jaar).

Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zijn bij voorkeur de dinsdag en vrijdag van 8.30-17.30/18.00 uur (andere dagen zijn ook bespreekbaar).

Ouders zoeken een Nanny die warmte, gezelligheid en structuur kan brengen. Binnen de gestelde kaders, vinden ouders het belangrijk dat de kinderen zelf dingen kunnen ontdekken. Je voelt de kinderen goed aan, en weet als geen ander om de zelfredzaamheid van deze drie jongens te stimuleren.

Het oudste jongetje is een slim kindje, dat graag met zijn lego speelt. Maar ook boekjes lezen, tekenen en knutselen vindt hij leuk om te doen. De middelste kijkt eerst even de kat uit de boom, ook hij houdt van spelen met lego, maar een potje stoeien op zijn tijd maakt hem ook heel blij. De jongste is een vrolijk kind, die duidelijk weet wat hij wil. Met hem kun je heel hard lachen.

De oudste gaat naar school, het halen zal ook tot jouw taken behoren, het naar school brengen wordt door ouders zelf gedaan. Het gezin beschikt over een elektrische bakfiets, waarin de kinderen veilig vervoerd kunnen worden.

Sta jij net als ouders milieubewust in het leven? Vind jij het mooi om in een persoonlijke omgeving, individuele aandacht aan de kinderen te geven? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Amanda op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media