Salaris indicatie: €15,50
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: woensdag en donderdag van 08.00-18.00 uur en vrijdag van 10.00-17.00 uur (27 uur per week dagen zijn bespreekbaar)
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 1 kindje van bijna 2 en een tweeling van Oktober 2019

Voor een gezin in Rotterdam zijn wij op zoek naar actieve en liefdevolle Nanny

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongentje van bijna 2 jaar en een tweeling bestaande uit een 2 meisjes die geboren zijn in Oktober 2019.

Terwijl je 1 baby de fles geeft, luister je aandachtig naar eerste zinnen van een dreumes en lach je lief naar baby nummer 2 die op het punt staat om te huilen. Dat vereist een Nanny die liefde heeft voor deze kinderen. Iemand die het werk heeft gekozen omdat werken met kinderen haar passie is. Een Nanny met geduld en iemand die haar aandacht weet te verdelen. Je wil niets liever dan een onderdeel worden van dit gezin en bent betrokken bij de kinderen. Ben je daarnaast actief en werk je graag met rust en regelmaat en duidelijke communicatie met de kinderen? Dan is dit het gezin voor jou!

De oudste jongen is een vrolijk en spontaan mannetje. Hij gaat steeds beter communiceren en laat duidelijk weten wat zijn behoeftes zijn. Hij kan heerlijk spelen met zijn blokken of aan het knutselen zijn, maar het aller liefste doet hij mee met wat jij aan het doen bent. Ben je het eten aan het voorbereiden dan pakt hij zijn eigen pannetje erbij en kookt hij gezellig met je mee. Hij steelt thuis en op de opvang regelmatig de show en je maakt hem dolgelukkig om buiten lekker met hem in de plassen te gaan stampen. De tweeling doet het enorm goed. Ze zitten in een goed ritme met voeding en slaapjes en het zijn tevreden baby’s die de wereld gaan ontdekken.

Je bent als Nanny verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en je stimuleert de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast ben je er voornamelijk voor de kinderen maar ouders vinden het wel fijn als aan het einde van de dag het huis weer netjes is.

Het gezin is recent verhuisd en er is een fijne tuin aanwezig. Het huis is heel goed te bereiken met OV. Het is betaald parkeren maar er kan wel gebruik worden gebruikt van de auto van ouders.

Ben jij de Nanny voor dit gezin en voor minimaal een jaar beschikbaar? Reageer dan direct!

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media