Salarisindicatie: €15,50
Werkdagen: voorkeur dinsdag + donderdag van 08.00 tot 18.00 uur. Andere dagen in overleg
Startdatum: februari 2020
Aantal kinderen en leeftijden: meisje van 2 jaar en een pas geboren meisje.

Voor een gezin in Heemstede zoeken wij een betrokken Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, dochter van 2 jaar, dochter verwacht in december, twee schoolgaande kinderen en een kat. De twee schoolgaande kinderen hoeven niet door de Nanny opgevangen te worden.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar Nanny voor hun twee dochters. Voor dit gezin is het fijn om een Nanny te hebben die kan plannen en organiseren. De dochter van twee jaar houdt van dansen, zingen en praten. Ze vindt het fijn om samen dingen te ondernemen en kan daarnaast ook zelfstandig tekenen en puzzelen waar ze rust in vindt. Daarnaast laat ze zelf weten wat ze graag zou willen, dit doet zij door je hand te pakken en je mee te nemen om te laten zien of ze wat wil eten of wil spelen. Het gezin vindt het fijn om ritme en structuur te hebben zo is de slaapkamer om te slapen en de woonkamer om te spelen. Ouders vinden het belangrijk om dingen samen met het gezin te doen, zo is er elke donderdagavond een voorleesavond met het hele gezin. In de omgeving is er een kinderboerderij, zwembad, speeltuinen en het Groenendaals bos te vinden. Een wandeling maken naar de supermarkt om boodschappen te doen is een fijn uitstapje waarbij de oudste dochter steeds vaker haar loop fiets mee wil nemen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media