Salarisindicatie: € 15,50
Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag 08.00-18.00
Startdatum: feb./Maart
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen; bijna 2 jaar + pasgeboren tweeling

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Voor een liefdevol gezin uit Utrecht zoeken we vanaf maart 2020 een ondernemende en enthousiaste Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er de mogelijkheid is om af en toe te koken. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van bijna 2 en een pasgeboren tweeling.

Zij zijn voor 3 dagen in de week opzoek naar een Nanny.

Je werkdagen zullen zijn de maandag, donderdag en vrijdag van 8.00-18.00 uur.

Je zult starten in het verlof van moeder, om zo rustig aan te kunnen opbouwen met drie kleine kinderen.

Dit ondernemende gezin zoekt een liefdevolle Nanny die zelf ook lekker ondernemend en creatief is. Het gezin woont in hartje Utrecht, met veel leuke speeltuintjes en gezellige kindvriendelijke cafétjes om de hoek. Ook kunnen de kinderen lekker in hun eigen tuin spelen. Ouders geven jou veel vrijheid en flexibiliteit om je dag in te delen. Zo bezoek je de ene dag het nijntje museum, fiets je de andere dag in de bakfiets door de bossen, of drink je lekker een kopje koffie in een koffiezaakje om de hoek.

De oudste is een actieve en enthousiaste dreumes. Hij houdt van stoeien en gek doen. Ook bezoekt hij graag de speeltuin. Van zingen en boekjes lezen wordt hij ook heel blij.

De tweeling moet nog geboren worden.

Qua opvoeding spreekt de methode van ‘how to talk to kids’ hen aan. Kortom een positieve opvoedstijl waar ook ruimte is als kind om gehoord te worden. Zij laten de kinderen de wereld ‘zelf ontdekken’, binnen gestelde kaders.

Ouders wonen in het allerleukste stukje van Utrecht, een unieke plek in hartje centrum waar je toch de rust op kunt zoeken in de eigen tuin. Station Vaartse Rijn is op loopafstand en Utrecht centraal is op 5-10 minuten fietsen.

Kom je liever met de auto? Dan kun je deze verderop parkeren en vervolgens met de fiets naar het gezin toekomen.

Het gezin beschikt over een bakfiets waar alle kinderen veilig in vervoerd kunnen worden.
Je verdient een indicatief loon van €15,50 per uur.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media