Bruto salaris  (vast aantal uren) : € 15-20 per uur
Werkdagen en uren : vrijdag
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 6 en 4 jaar
Startdatum: 1 november 2020

Voor een gezin in Utrecht zijn wij opzoek naar een liefdevolle Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als aan het einde van de dag het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van 6 en een meisje van 4 jaar.

Zij zijn voor 1 dag in de week opzoek naar een Nanny.

Je werkdag is de vrijdag van 12.00-18.00 uur. Meer uren werken op de vrijdag is bespreekbaar, het uurloon zal hiervoor dan aangepast worden.

Dit ondernemende gezin zoekt een liefdevolle Nanny die zelf ook lekker ondernemend en creatief is. Het gezin woont in hartje Utrecht, met veel leuke speeltuintjes en gezellige kindvriendelijke cafétjes om de hoek. Ook kunnen de kinderen lekker in hun eigen tuin spelen. Ouders zijn in het bezit van een museumjaarkaart, dus op deze vrijdag kunnen jullie samen genoeg beleven.

De school is op loopafstand. Om 12.00 uur zijn de kinderen uit en kunnen jullie samen gaan lunchen.

Het oudste kind (jongen) is een opgewekt mannetje, een echt denkertje en stelt graag vragen over hoe zaken werken. Hij is erg meegaand, zolang je alles goed uitlegt.

Zijn jongere zusje weet goed wat ze wil en is een pittig ding. Ze is erg sociaal en kan zichzelf goed vermaken. Ze houdt van boekjes lezen en speelt graag rollenspellen.

Qua opvoeding spreekt de methode van ‘how to talk to kids’ hen aan. Kortom een positieve opvoedstijl waar ook ruimte is als kind om gehoord te worden. Ouders laten de kinderen de wereld ‘zelf ontdekken’, binnen gestelde kaders.

Ouders wonen op 5-10 minuten lopen van het station Utrecht Centraal.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media