Salaris indicatie: € 15,50
Startdatum: Maart 2020
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 08.30 – 17.30 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 7 jaar, 5 jaar en 5 maanden

Voor een leuk gezin in Lelystad zijn wij op zoek naar een ondernemende Nanny. Het gezin bestaat vader, moeder meisje van 7 jaar, een jongen van 5 jaar en een meisje van 5 maanden.

De oudste is een actief meisje, ze zit op breakdance en vioolles. Ze houdt van knutselen en spelen met vriendjes. De middelste is een rustige en lieve jongen. Hij is gek op bordspelen, gamen en zit op zwemmen en kleutergym. Beide zijn ze gek op hun kleine zusje. Zij is dan ook gek op haar grote broer en zus en geniet van alle aandacht. Ze brabbelt er al op los en is een actieve baby.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Bij dit gezin kijk je naar de behoeftes van de kinderen en plan je daarop je dag in. Je bent actief, creatief en neemt initiatief. Je hebt een passie voor het werken met kinderen en je vindt het leuk om deel te nemen aan de activiteiten in de buurt. In de directe omgeving zijn veel speeltuinen, parken, winkelcentra, een haven en een bos.

De oudste twee kinderen zitten in de ‘s ochtends en ’s middags op dezelfde school die zich op loopafstand bevind. De kinderen lunchen thuis en moeten worden gehaald en gebracht. Ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Je kunt bij het huis gratis parkeren en het is goed te bereiken met het OV. Waar je alleen rekening mee moet houden is dat de bus maar 2 keer in het uur stopt.

Ben jij de Nanny voor dit gezin en voor minimaal een jaar beschikbaar? Reageer dan direct

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media