Salarisindicatie: in overleg
Werkdagen: woensdag en vrijdag van 07.45 tot 17.45
Aantal kinderen en leeftijden: jongen van 5 jaar en een meisje van 2 jaar

Voor een warm gezin in Heemstede zoeken wij een ondernemende Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een zoon van 5 jaar en een dochter van bijna twee jaar. Zij zoeken een Nanny voor de woensdag en vrijdag van 07:45 tot 17:45 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een Nanny die een passie heeft voor het werken als Nanny. Jij onderneemt leuke activiteiten met de kinderen en zorgt daarnaast voor een gestructureerde dag en rust aan het einde van de dag. De zoon is een rustige jongen die houdt van bouwen met zijn lego en wedstrijdjes doen. Hij houdt van rennen, voetbal, hockey en spelletjes. Verliezen vindt hij nog lastig dus daarin ligt een uitdaging voor de Nanny. De dochter is een creatieve dame. Zij weet heel goed wat zij wel en niet wilt en laat dit ook merken. Ze is heel erg sociaal en vindt het heerlijk om te kletsen. Zij houdt van kleuren en fietsen. Het gezin heeft een fijne tuin met zandbak. De speeltuin, bibliotheek, winkels en kinderboerderij zijn in de buurt. Op vrijdagmiddag heeft het jongetje zwemles waar jij naar toe gaat met hem. Ouders hebben een fiets met kinderzitjes en een auto beschikbaar voor de Nanny. Ouders zoeken een Nanny die onderdeel van het gezin wordt.

Ben jij de Nanny voor dit gezin? Reageer dan direct

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media