Salaris indicatie: €15,50
Startdatum: z.s.m.
Werkdagen: dinsdag en donderdag (woensdag ook mogelijk)
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 4,3 en 0 jaar

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag, en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 4, een jongen van 3 en een baby (meisje). Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een Nanny.

Je werkdagen zullen zijn de dinsdag en donderdag van 8.00-17.30 uur. Een woensdag werken i.p.v. de dinsdag of donderdag is ook mogelijk.

Je komt te werken in een spontaan maar ook druk gezin. Zij hechten veel waarde aan een open communicatie. Ouders zoeken iemand die consequent is, maar af en toe ook lekker gek kan doen met de kinderen.

Het oudste is meisje is een echte diva. Ze is een creatieve dame die zich graag verkleedt, en houdt van knutselen. De middelste is een wilde maar erg lieve jongen. Hij houdt van bouwen met lego, en spelen met zijn graafmachines. De jongste is een vrolijke en makkelijke baby.

Ouders vinden het belangrijk dat er veel naar buiten wordt gegaan. Er zijn speeltuintjes op loopafstand, maar ook de grote tuin en het huis bieden voldoende speelgelegenheid. Tevens is er een erg leuk strandje aan de Waal waar de kinderen graag spelen met mooi weer.

De oudste gaat naar school, de school is op loopafstand (evenals de andere faciliteiten zoals de bakker en supermarkt).

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media