werkdagen: 20-30 uur per week

Voor een gezin in Hoofddorp zoeken wij zo snel mogelijk een ervaren en zorgzame Nanny. Ben jij de Nanny die zich volledig wil binden aan dit gezin en echt een onderdeel wordt van het gezin?

Het gezin bestaat uit moeder, een jongen van 10 een jongen van 9 jaar en een meisje van 7 jaar.

Het gezin is op zoek naar een Nanny die flexibel ingezet kan worden. Door de baan van moeder is zij afhankelijk van de Nanny. Moeder werkt als stewardess en heeft wisselende werkdagen en diensten. Zo kan het voorkomen dat je als Nanny de volledige opvoeding op je neemt als moeder vliegt op verre vluchten. Moeder is dan een paar dagen van huis.
Doordat ouders gescheiden zijn, zijn de kinderen om de week bij hun vader, je werkt de ene week wel en de andere week ben je vrij. Je krijgt als Nanny wel structureel betaald voor een gemiddeld aantal uren per maand. Dit zal tussen de 20 en 30 uur per week zijn.
Je rooster zal er als volgt uit zien:

 • In de oneven weken ben je vrij. 
 • In de oneven weken begin je op zondag om 16.00 uur tot 20.00 uur.  
 • Je werkt altijd in de evenweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 uur tot 20.00 uur en de woensdag van 12.15 tot 20.00 uur. Enige flexibiliteit wordt gewenst, het kan voorkomen dat je ook avond en nachtdiensten draait als moeder moet werken. 
 • Voor het werken in de weekenden heeft moeder een rooster 4 tot 5 weken van te voren, het kan voorkomen dat je in het weekend ook moet werken. 

Als Nanny voor dit gezin ben je zelfstandig, sta je stevig in je schoenen en ben je geordend. Moeder moet met een gerust gevoel de deur uit gaan en weten dat de Nanny alles over kan nemen, vertrouwen en betrokkenheid naar elkaar is erg belangrijk. Huishoudelijke taken behoort tot je werkzaamheden, het is fijn als moeder in een opgeruimd huis thuis komt van werk.

De kinderen zitten alle drie op school, het brengen en halen behoren tot je werkzaamheden. De school is op 5 minuten fietsafstand van hun huis, er kan gebruik worden gemaakt van de fiets of de auto. De Nanny mag gebruik maken van de auto van moeder voor uitstapjes of het vervoeren van de kinderen.
De kinderen komen tussen de middag thuis een broodje eten en gaan daarna weer door naar school, om 15.15 haal je de kinderen weer op.

Je wordt echt een deel van dit gezin en zorgt dat alles goed verloopt. Moeder zal voor haar werk zorgen dat alles op orde is in huis en er genoeg boodschappen zijn gehaald.
De kinderen zijn sociaal, vrolijk en ondernemend. In de opvoeding is moeder duidelijk, hanteert zij regels, structuur en regelmaat. Het is fijn als de Nanny zich hierin kan vinden.

De kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen. Lekker het bos in of naar het recreatiegebied. Het zou leuk zijn als de Nanny een bijdrage kan leveren aan de creatieve ontwikkeling van de kinderen en kan stimuleren en helpen met hun schoolopdrachten.

Het is fijn als je beschik over een rijbewijs, maar dit is geen vereiste

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
 • Je bent enthousiast en meedenkend.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent zorgzaam en liefdevol.
 • Je hebt een passie voor pedagogiek.
 • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media