Salarisindicatie: € 20 per uur
Werkdagen: wisselend (voornamelijk maandag, dinsdag en donderdag)
Startdatum: november 2019
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen; 9 en 7 jaar

In Amersfoort zoeken wij vanaf november een creatieve en flexibele Nanny die stevig in haar schoenen staat voor een druk artsengezin. Het gezin bestaat uit: vader, moeder, dochter van 9 en zoon van 7. Je werkdagen zullen wisselend zijn, i.v.m. het telkens wisselende rooster van de ouders. Het gaat om voorschoolse en naschoolse opvang. Je krijgt standaard voor 20 uur per week betaald (maar werkt er vaak minder).

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het jongetje is een sportief type met een sterke eigen wil. Hij is ondernemend, erg vindingrijk en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Hij vindt het heerlijk om buiten te spelen maar ook binnen kan hij eindeloos bouwen. Deze kleine deugniet heeft duidelijke regels en grenzen nodig. Het meisje is een typisch meisje. Zij is de meest rustige van de twee. Ze houdt van tekenen, is creatief en speelt graag met vriendinnetjes.

Ouders vinden het belangrijk dat je er lekker op uit gaat met de kinderen en dat er gespeeld kan worden met vriendjes en vriendinnetjes. Je start de dag door de kinderen naar school (vlakbij) te brengen en ’s middags haal je ze weer op en ook het brengen naar sport of muziekles kan tot je taken behoren.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media