Salaris indicatie: €16,00
Startdatum: in overleg
Werkdagen: 3 dagen
Aantal kinderen: 4 kinderen

 Voor een gezin in de regio Amersfoort zijn wij opzoek naar een liefdevolle Nanny.

Vacature tekst

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is voor 3 dagen in de week opzoek naar een liefdevolle Nanny.
Je werkdagen zijn van 7.00-19.00 uur.

Als Nanny stimuleer je de ontwikkeling en ben je voor een groot deel verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen. Je bent creatief, onderneemt leuke activiteiten en haalt er voldoening uit om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast is het fijn als er gekookt is en het huis aan het einde van de dag weer opgeruimd is.

Het gezin zoekt een betrokken en liefdevolle Nanny die er samen met de kinderen een gezellige dag van weet te maken. Je voelt de kinderen goed aan, en weet als geen ander om de zelfredzaamheid van deze kinderen te stimuleren.

Je vindt het leuk om op pad te gaan en de vele speeltuintjes in de wijk te bezoeken, maar ook maak jij de mooiste knutselwerkjes samen met de kinderen. De kinderen vinden het heerlijk om te kleuren, te kleien of samen te dansen op muziek. Maar ook samen een boekje lezen, kunnen zij intens van genieten.

De oudste 3 gaan naar school. Hen ophalen uit school valt onder jouw taken. De school is zowel per fiets, als per auto goed bereikbaar. Een rijbewijs is een vereiste. Als Nanny heb jij er geen problemen mee dat er af en toe ook vriendinnetjes komen spelen.

Je kunt tevens gratis parkeren voor de deur. Daarnaast beschikt het gezin over een tuin, waar ook heerlijk in gespeeld kan worden.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media