Salarisindicatie: € 15,50 per uur
Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag
Startdatum: 1 Februari
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 4, 2 en 0 jaar

Vacature tekst

Voor een gezellig en liefdevol gezin uit Amersfoort zoeken wij per 1 maart 2020 een creatieve en ondernemende Nanny voor 3 dagen (2 dagen is ook een optie). De gewenste werkdagen zijn de maandag, woensdag en donderdag. Andere dagen zijn bespreekbaar. De werktijden zijn van 7.30-18.30 uur, en ook hierin kunnen naar wens nog aanpassingen aan gedaan worden.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van 4, een meisje van 2 jaar en een baby (jongen). Het is een vrolijk en gezellig gezin. Als Nanny weet jij precies wat de kinderen nodig hebben. Je vindt het leuk om op pad te gaan en de vele speeltuintjes in de wijk te bezoeken, maar ook maak jij de mooiste knutselwerkjes met de kinderen. De oudste jongen is een vrolijk mannetje die lekker veel aan het kletsen is. Hij houdt van kleuren, kleien, bouwt graag met de duplo, maar vindt het ook heerlijk om buiten te spelen. Het middelste meisje is een pittig dametje die weet wat ze wil. Deze creatieveling houdt erg van muziek en verkleden. De jongste is nog een kleine baby. De oudste gaat naar school. Hem ophalen en brengen van en naar school valt onder jouw taken. Hiervoor kun je gebruik maken van de bakfiets. Als Nanny heb jij er geen problemen mee dat er af en toe ook vriendjes komen spelen.

Het gezin woont in een kinderrijke buurt (Vathorst), met veel speeltuinen in de omgeving. Je kunt tevens gratis parkeren voor de deur. Daarnaast beschikken ouders over een tuin, waar ook heerlijk in gespeeld kan worden.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media