Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: maandag en donderdag van 08.00-17.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 8, 5 en  3 jaar en een baby op komst

Voor een open en spontaan gezin uit Amersfoort zoeken wij per direct een liefdevolle Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er de mogelijkheid is om af en toe te koken. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van 8, een jongen van 5 en een meisje van 3. Vanaf de zomer komt er een vierde kindje bij. Ervaring met baby’s is dan ook een pré.

Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een Nanny.

Je werkdagen zullen zijn de maandag en donderdag van 8.00-17.00 uur.

Als Nanny van dit gezin bied je stabiliteit, rust en ritme, en weet je wat de kinderen nodig hebben. Je bent een geduldig persoon die er een plezierige en gezellige dag van weet te maken. Op een liefdevolle manier weet jij de kinderen de juiste normen en waarden te leren.

De oudste is een lieve, gevoelige jongen, die veel van gezelligheid houdt. Hij vindt eigenlijk heel veel dingen leuk, zoals lezen, puzzelen, buiten- en binnen spelen. De middelste is een vrolijke,actieve kleuter, die houdt van grapjes en actief bezig zijn. Ook zijn interesses liggen heel breed. Hij vindt het heerlijk om met zijn broer en zus te spelen. De jongste kan haar broers heel goed vertellen hoe alles moet. Zij is een vrolijke kletskous, die geniet van binnen- en buitenspelen. Ze kan lekker actief zijn, maar ook heerlijk spelen met bijvoorbeeld haar poppen, de strijkkralen, puzzelen of lekker op schoot een boekje lezen.

Vanaf de zomer komt er nog een baby’tje bij.

Het gezin woont in een kinderrijke omgeving. Ouders wonen in een autoluw hofje, waardoor de oudste kinderen ook heerlijk op straat kunnen spelen. In de buurt zijn voldoende speeltuintjes, maar ook een kinderboerderij is op loopafstand. De school van de kinderen is op een paar kilometer afstand. Op het moment dat de jongste in een fietsstoeltje kan, is de school prima met de fiets te bereiken. Voor die tijd zal halen en brengen met de auto gedaan moeten worden.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media