Salaris indicatie: 14,50
Startdatum: z.s.m.
Werkdagen: ma + di/wo/do. Minimaal 2 dagen van 8.00-18.00. 3 dagen mogelijk in overleg.
Aantal kinderen en leeftijden: Meisje van 4 jaar en een jongen van 1 jaar.

Voor een gezin in Amstelveen zoeken wij een Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, dochter van net vier jaar oud en een zoon van 1 jaar oud. Zij zijn opzoek naar een Nanny voor minimaal twee dagen per week. De maandag is sowieso een werkdag en de tweede dag is in overleg op dinsdag, woensdag of donderdag mogelijk. Wil jij drie dagen werken? Dat kan ook bij dit flexibele gezin.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een Nanny die zich voor een langere tijd wil binden. De kinderen staan voorop en zij zoeken naar een Nanny die aansluit bij de behoefte van de kinderen. Dit kan zijn: gezellig met elkaar thuisblijven of samen met vriendjes en vriendinnetjes spelen in de speeltuin in de buurt. Het stadshart van Amstelveen is om de hoek en het Amsterdamse bos is goed te bereiken met de (elektrische) bakfiets. De oudste dochter van vier jaar oud vindt het heerlijk om zich na een schooldag terug te trekken door even een puzzel te maken, te tekenen of te knutselen. Het meisje is echt een meisje meisje en vind het leuk om met poppen te spelen of buiten te fietsen. De jongen van 1 jaar is gek op klimmen en klauteren en is heel nieuwsgierig. Samen vinden ze het fijn om boekjes te lezen op de bank en de kinderen zijn echte gezelligheidsdieren. Het gaat er voor dit gezin om dat er een stabiele basis is waar de kinderen zich kunnen ontspannen. Zo hoeft er na een school dag niet te veel worden ondernomen maar is een rust moment om even op te kunnen laden fijn.

In de ochtend zullen de ouders de oudste dochter zelf naar school brengen. Samen met de jongen van 1 jaar heb jij op ma, di en do tot 14.45 en op wo tot 12.15 tijd om invulling te geven aan de dag. Tijdens het middagslaapje is het fijn als er kleine huishoudelijke taken kunnen worden verricht. Om 14.45 haal jij de oudste dochter op van school die een straat verderop is.

Ben jij de Nanny voor dit gezin? Reageer dan direct.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media