Salarisindicatie (Overeenkomst op basis van een vast aantal uren per maand) : € 1300,- en € 1386,-
Startdatum: 1 oktober 2020
Werkdagen: 2 dagen, dinsdag en donderdag (08:00-18:00)
Aantal kinderen en leeftijden: 2 meisjes van 3 jaar en 4 maanden

Voor een gezin in Amstelveen zijn wij op zoek naar lieve, actieve en ondernemende Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij actief en creatief?  Weet jij altijd wel iets te knutselen of iets ondernemends te organiseren waaruit kinderen kunnen ontdekken en leren? Dan is dit gezin op zoek naar jou!

Het gezin vindt het belangrijk om echt tijd en aandacht voor elkaar te hebben wanneer ze thuis zijn.

Ze houden van gezelligheid en activiteiten ondernemen, dit verwachten ze ook van hun Nanny. Leuke dingen beleven van samen, met de duplo spelen tot lekker fietsen naar het bos of de kinderboerderij bezoeken. Ook vinden ze het belangrijk dat de Nanny met aandacht luistert, veel vertelt en dingen uitlegt aan de meiden. Ze wonen in een huis met een ruime tuin met alle gemakken voorzien. In de buurt is er van alles te beleven. Het bos, park, speeltuinen, kinderboerderij of de bibliotheek zitten om de hoek.

Het oudste meisje is 3,5 jaar. Ze zal in het begin even de kat uit de boom kijken, maar eenmaal op haar gemak vertelt ze honderd uit en is ontzettend enthousiast. Ze houdt van dansen en springen en buiten spelen.  Ze is een echt meisjes meisje en speelt heel graag met poppen, haar Elza jurk is favoriet. Ze is een gevoelig meisje en voor haar zusje is ze erg zorgzaam. Ze helpt graag mee in de verzorging.

Het jongste meisje van het gezin is een lieve, tevreden baby van vier maanden.

Haar ontwikkeling gaat goed, ze groeit en slaapt goed. Qua voeding heeft ze al een vast ritme, slapen doet ze nog wanneer ze het nodig heeft. Ze reageert goed op mensen die aandacht aan haar geven, maar aandacht van haar grote zus tovert sowieso een grote glimlach op haar gezicht!

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar. 

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media