Salaris indicatie: €15,50
Werkdagen: Donderdag van 8.00 tot 19.00 uur (een 2de dag is ook mogelijk) Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal kinderen en leeftijden: 3 meiden van 7 jaar , 4 jaar en bijna 2 jaar.

Voor een actief gezin zoeken wij een zorgzame Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, dochter van 7 jaar, dochter van 4 jaar en een dochter van bijna 2 jaar.

Het gezin is op zoek naar een actieve en liefdevolle Nanny. Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De oudste is een actieve en impulsieve dame. Ze is op zoek naar avontuur en uitdagingen maar heeft daarin soms wel een balans nodig met rust en voorspelbaarheid. Ze is gek op dansen en zingen. De middelste is wat rustiger. Ze kan zich goed zelf vermaken. Beide meiden vinden het heerlijk om buiten te spelen, op de trampoline in de tuin te springen of te fietsen tussen de weilanden. De jongste is heel vrolijk en ze is gek op het spelen met haar poppen en samen boekjes lezen. Alle meiden vinden het heerlijk om te knutselen, kleien en knippen.

Het gezin heeft een voor en achtertuin dus er is voldoende buiten ruimte voor de kinderen. In de buurt zijn hertjes en een speelboerderij. Ouders hebben een elektrische bakfiets en een auto beschikbaar.

Ouders wonen in een buiten gebied waardoor het hebben van een rijbewijs en auto en pre is. Ouders vinden het belangrijk dat je ervaren en ondernemende Nanny bent.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media