Bruto salaris per maand (vast aantal uren) : 30 uur per week, €17,00 per uur
Werkdagen en uren : maandag, woensdag en vrijdag
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen: 4,2 en 1 jaar
Startdatum: Z.S.M.

Voor een hecht gezin in Amstelveen zijn wij op zoek naar liefdevolle en gestructureerde Nanny.

Dit liefdevolle gezin bestaat vader, moeder en drie dochters in de leeftijd van vier, twee en één jaar.

Het oudste meisje is 4 jaar oud. Ze is een slim en actief meisje met een sterke eigen wil. Ze is sociaal en speelt graag met haar zusjes. Ze heeft veel energie en moet lekker bewegen het liefst buiten. Soms moet je haar hiervoor motiveren. Daarnaast heeft ze ook soms behoefte om soms even alleen te spelen. Duidelijkheid en structuur is voor haar belangrijk.

De middelste dame is 2 jaar oud en ook zij heeft weet goed wat ze wil. Ze is rustiger dan haar grote zus, maar ze kan ook goed meegaan in de energie van haar grote zus. Ze kan goed voor zichzelf opkomen, maar soms moet je haar even helpen. Ze is heel vrolijk en houdt van creatieve dingen, knutselen, kleien tekenen en boekjes lezen vindt ze erg leuk.

Het jongste meisje is 1 jaar. Ze is een makkelijke dreumes die een eigen ritme heeft. Ze kan goed aangeven wanneer ze iets wil. Ze begint nu met lopen en haar zussen helpen haar hier graag bij. Verder houdt ze van lekker spelen en kan ze goed haar eigen gang gaan.

Bij dit gezin staat liefdevol met elkaar omgaan voorop. Samen spelen en samen delen is de mantra die vaak herhaald wordt.

Ouders vinden het belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan elkaar als gezin. Als Nanny wordt je onderdeel van dit gezin. Ze zoeken een Nanny die structuur kan bieden aan de meiden. Hierbij geven de drie R’s rust, reinheid en regelmaat de kinderen houvast. Ouders vinden het fijn als je zelfstandig en actief bent.

Het huis is van alle gemakken voorzien, school, winkels en speeltuinen zijn op fietsafstand.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media