Bruto salaris per maand (vast aantal uren) : €15
Werkdagen en uren : 3 dagen per week, vrijdag is een must. De overige twee dagen op maandag, dinsdag of donderdag in overleg. Werktijden zijn 8:00 tot 17:00 uur en af en toe flexibel van 9:00 tot 18:00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 4 jaar en 1.5 jaar.
Startdatum: april 2021

 

Voor een liefdevol en sociaal gezin zijn wij opzoek naar een energieke en enthousiaste Nanny die drie dagen per week de zorg voor hun twee kinderen op zich neemt. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een zoontje van vier en een dochter van 1.5 jaar oud.

De oudste jongen van vier is een energiek, vrolijk en sociaal ventje. Hij vindt het heerlijk om te bouwen met de lego of te spelen met de Playmobil. Daarnaast vind hij het heerlijk om te knutselen, tekenen of te kleien. Het is een spraakzaam en inlevend mannetje.

De jongste dame is een vrolijk en makkelijk meisje. Ze is ondernemend en gek op dieren. Als ze een hond op straat ziet lopen wordt ze erg enthousiast. Ze speelt graag met poppen, maar ook met de auto’s van haar broer.

Beide kinderen zijn gek op elkaar en gaan nu de jongste ouder wordt steeds meer samen spelen. Daarnaast zijn beide kinderen echte buiten kinderen. De oudste vindt het heerlijk om naar de speeltuin te gaan, te fietsen of te steppen. De jongste pakt regelmatig zelf haar jasje om aan te geven dat ze er klaar voor is om op pad te gaan. Ouders zoeken dan ook een Nanny die met de kinderen naar buiten gaat. Er is een elektrische bakfiets aanwezig en het gezin woont in een buurt waar de winkels, meerdere parken en de school op loopafstand zijn.

Het gezin verhuisd binnenkort van Amsterdam de Pijp naar Watergraafsmeer. Het nieuwe huis heeft een open indeling en is overzichtelijk. Daarnaast is er een tuin aanwezig. Vanwege de pandemie werken beide ouders thuis, er is een aparte werkruimte aanwezig.

Ouders zijn op zoek naar een proactieve en zorgzame Nanny die wilt meegroeien met het gezin. Het gezin is een sociaal en gastvrij gezin. Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny communicatief vaardig is en veel met de kinderen praat. Uitleg geven waarom bijvoorbeeld iets niet mogelijk is of wat er op de planning staat.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is voor de kinderen aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Amanda op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media