Bruto salaris per uur (vast aantal uren) : €15,00, 18 uur per week.
Werkdagen en uren : dinsdag van 8:30 – 17:30 uur, de tweede dag bij voorkeur de maandag of anders de donderdag van 8:30 tot 17:30 uur.
Aantal kinderen en leeftijden: 1 baby, geboren oktober 2020
Startdatum: mei 2021 tot januari 2022

We zijn op zoek naar een lieve, betrouwbare en doortastende Nanny voor een liefdevol gezin in Amsterdam. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een baby jongen.

De kleine man is eind oktober eerder dan verwacht geboren en heeft de afgelopen maanden in het ziekenhuis gelegen. Hij is sinds kort thuis en het gaat goed met hem. Het is een rustige en nieuwsgierige baby. Hij is heerlijk aan het rondkijken, laat zich gemakkelijk troosten en vind het heerlijk om te knuffelen. Minder favoriet, zoals bij vele kleintjes is verschonen en hij heeft af en toe last van krampjes.

Het gezin is op zoek naar een geduldige en zorgzame Nanny die goed kijkt naar de behoefte van de kleine. Ondanks dat de hij in oktober is geboren wordt er gekeken naar zijn ontwikkeling vanaf half januari (de uitgerekende datum). Hij is op dit moment nog kwetsbaar en om deze reden zoeken ouders een Nanny die vanaf mei tot januari 2022 voor de kleine 2 dagen per week de zorg wilt komen dragen. Ervaring in het werken met baby’s in dan ook een vereiste.

Het gezin woont in de buurt Hoofddorpplein, een gezellig en bruisende buurt. Er zijn winkels op loopafstand, evenals het Vondelpark en Rembrandpark. Het appartement is op de derde etage gelegen, de woonkamer is prettig en licht. Er is helaas geen lift aanwezig, het onderstel van de kinderwagen staat op de eerste verdieping en de wieg in huis. Het kan even een handigheid zijn om hierin je weg te vinden. Het gezin is goed met OV bereikbaar, de bus en tram stopt zo goed als voor het huis en de metrohalte Heemstedestraat is op 10 minuten loopafstand.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Amanda op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media