Salarisindicatie: € 13,50
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: maandag en donderdag (eventueel andere dagen in overleg)
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen 5 en 1 jaar

Voor een rustig gezin zoeken wij een betrokken en creatieve Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, zoon van 5 jaar en een zoontje van 1 jaar. De werkdagen zijn op maandag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een geduldige en actieve Nanny. Het gezin voedt de kinderen op via Natuurlijk Ouderschap. Geborgenheid, nabijheid, empathie en vertrouwen zijn de basis voor dit gezin. Zij belonen en straffen niet. Ze houden daarnaast van lekker en gezond eten, liefst biologisch. Het is belangrijk dat de Nanny hier 100% achter staat.

De oudste zoon is een nieuwsgierig jongetje dat veel wil weten over de wereld. Hij houdt van boekjes lezen, lego, superhelden en spelletjes. Hij zit op school en het spelen bij of met vriendjes kan dus voorkomen. Het jongste zoontje is een vrolijk en geïnteresseerd kereltje. Hij maakt snel contact met mensen en houdt van gezelligheid. Zijn handpop Bert is op dit moment favoriet. Hij is bezig met praten en wil veel dingen na doen en zelf doen. Het gezin heeft een tuin en in de buurt is een strandje en speeltuinen. Ouders hebben een auto en bakfiets beschikbaar.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media