Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: donderdag en eventueel de woensdag
Startdatum: 1 Juni 2019
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5, 3 en 1,5 jaar oud

Een ondernemend en liefdevol gezin, bestaande uit vader, moeder en drie kinderen zoekt een actieve Nanny. Het gezin heeft een meisje van 5, een jongen van 3 en een jongen van 1,5 jaar oud.
Het gezin hanteert een gezonde levensstijl en laten de kinderen in de opvoeding kind zijn. De ouders vinden het belangrijk dat er structuur en ritme in de dag zit en dat de Nanny dit ook toepast.

Als Nanny bedenk je leuke activiteiten en doe je zelf ook actief mee. Je bent zorgzaam, betrouwbaar en je kunt je vinden in de opvoeding van ouders.
De jongens moeten hun energie kwijt en het meisje houdt van dansen, muziek en knutselen. Er is een bakfiets waarvan je gebruik kunt maken en er zijn verschillende speeltuinen in de buurt.

Het is fijn als je voor de kinderen kookt of het eten voorbereidt. Als Nanny mag je gezellig met de kindjes mee- eten. Het uitvoeren van kleine huishoudelijke taken, zoals een boodschapje doen of de was, behoort ook tot je werkzaamheden. De ouders vinden het verder prettig om in een opgeruimd huis thuis te komen.

Het gezin zoekt een niet-rokende Nanny voor de komende jaren. De verdiensten zijn € 14,50 per uur.
Het zal gaan om de donderdag. Het gezin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Je kunt in de parkeergarage parkeren en vanaf station Amsterdam Zuid rijden er meerdere bussen en trams.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media