Salarisindicatie: in overleg
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag van 07.30 tot 17.30 uur
Dit gaat om een tijdelijke positie, het vervullen van een zwangerschapsverlof van eind September- eind januari
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 3 jaar en een tweeling van 10 maanden.

Voor een open gezin in Amsterdam zoeken wij een actieve Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 3 jaar, een jongens tweeling van 7 maanden en een kat.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een liefdevolle Nanny voor hun drie jongens. Ouders vinden het belangrijk dat je kijkt naar de kinderen en in speelt op hun behoeftes. Zij zoeken een actieve Nanny die naar buiten gaat met de kinderen en activiteiten aanbiedt die aansluiten bij de ontwikkeling. Het oudste jongentje is een lief en soms temperamentvol kereltje. Hij houdt van dieren, knutselen en rollenspellen. Ook zingt hij veel en vindt het leuk om te dansen. De tweeling is heel makkelijk en ze lachen veel. Ze zijn druk bezig met kruipen en klimmen. Ouders zien al een echte tweelingband bij de jongste twee. Ouders wonen in Amsterdam West en parkeren is gratis. Ouders vinden het belangrijk dat je ervaring hebt met baby’s.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media