Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: maandag en dinsdag van 7.30-18.00 uur.
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5, 3 en 1 jaar

Voor een warm en liefdevol gezin uit Baarn zoeken wij per direct een betrouwbare en eerlijke Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van 5, een jongen van 3 en een meisje van 1. Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zijn de maandag en dinsdag van 7.30-18.00 uur.

Een positief ingesteld gezin, dat is waar je komt te werken. Ouders vinden het belangrijk dat je eerlijk en betrouwbaar bent. Daarnaast ga je (met mooi weer) lekker op pad met de kinderen, of bedenk je leuke activiteiten binnenshuis. In de omgeving van Baarn is veel te doen, tevens beschikken ouders over een tuin waar heerlijk in gespeeld kan worden.

‘Van proberen kun je leren’ is een belangrijke quote binnen het gezin. Tevens hechten zij veel waarde aan structuur en ritme, waarbinnen ruimte is voor eigen creativiteit. Het is fijn dat je als Nanny ervoor open staat dat er een vriendje uit school mee kan komen of dat de oudste bij een vriendje thuis kan spelen.

De oudste is een gevoelig en slim jongetje, hij kijkt altijd eerst even de kat uit de boom. Hij houdt erg van spelletjes spelen, bouwen met de lego maar ook gaat hij graag naar buiten. Hij vermaakt zich altijd wel. De middelste houdt van bouwen. Maar leest ook heel graag boekjes op schoot. Beide broertjes zijn heel zorgzaam voor hun jongere zusje. Een klein eigenwijs meisje die heel goed weet wat ze wil. Alle drie zijn het enorme grappenmakers!

Het halen en brengen van de kinderen naar school behoort ook tot jouw taken. De school is op nog geen 5 minuten loopafstand. Er is een bakfiets aanwezig!

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media