Salaris indicatie: € 14,50
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: woensdag van 11.30 – 20.30 uur en vrijdag van 10.30 – 20.30 uur (andere dagen zijn bespreekbaar)
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 4 jaar en bijna 3 jaar

Voor een gezin met een eigen restaurant zijn wij op zoek naar een actieve en creatieve Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder een meisje van 4 en een meisje van bijna 3 jaar en een labrador van 8 jaar oud. De werkdagen zijn op woensdag van 11.30 – 20.30 uur en op vrijdag van 10.30- 20.30 uur. Maar andere dagen zijn ook bespreekbaar.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin woont boven hun restaurant in een prachtige bosrijke omgeving met kinderboerderij en speeltuinen om de hoek. De oudste van 4 gaat sinds een paar maanden naar school en heeft al veel vriendinnetjes waardoor ze staat te springen om te gaan Ze speelt graag buiten en is gek op knutselen. Het is een lief en zorgzaam meisje dat erg leergierig is. De jongste is het humoristische boefje van het gezin. Ze is heel lief en behulpzaam maar je kan haar geen seconde uit het oog verliezen. Ze wordt steeds zelfstandiger maar duidelijke grenzen en consequent zijn is bij erg belangrijk. Ook zij wordt heel blij van buiten spelen met de step of lekker samen knutselen.

Het zou heel fijn zijn als je in het bezit bent van een rijbewijs en of een auto. Je kunt gratis parkeren bij het huis maar het is ook goed te bereiken met het OV.

Ben jij die Nanny die het heerlijk vind om met de meiden het bos in te gaan op zoek naar mooie schatten voor het volgende knutsel project? Ben je liefdevol en heb je al veel ervaring met kinderen? Reageer dan direct.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media