Salaris indicatie: €15
Startdatum: 31 augustus 2020
Werkdagen: 2 middagen maandag en woensdag
Aantal kinderen en leeftijden: 1 kind (8 jaar)

Voor een gezin in Baarn zijn wij opzoek naar een pro-actieve Nanny.

Vacature tekst

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een dochter, een zoon en een lieve hond. I.v.m. de balletlessen van de dochter, zal de opvang alleen zijn voor de zoon van 8 jaar.

Zij zijn voor komend schooljaar (2020-2021), 2 middagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zijn de maandag van 14.45-18.30 uur en de woensdag van 12.15-19.00 uur.

Je komt te werken in een sportief gezin. Ouders zoeken een betrokken en actieve Nanny die er een gezellige middag van weet te maken met hun jongste zoon.

Jouw middag begint met het ophalen uit school, om vervolgens thuis samen een fijne middag te hebben al dan niet samen met een vriendje erbij. Ook zul je regelmatig langs het voetbalveld staan, voor de training van de jongste zoon.

Je gaat werken met een lief, vrolijk en actief jongetje die enorm van gezelligheid houdt. Hij geniet ervan om samen een boekje te lezen, of samen de hond uit te laten.

Je komt te werken in een bosrijke omgeving. Alles is lopend of per fiets te bereiken. Tevens beschikken ouders over een grote tuin waar ook heerlijk in gespeeld kan worden.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel. Een afgerond pedagogisch diploma is GEEN harde eis. Een mooie kans, bijvoorbeeld bij een tussenjaar.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel. Een afgerond pedagogisch diploma is GEEN harde eis. Een mooie kans, bijvoorbeeld bij een tussenjaar. 

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media