Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag van 8.00-17.00/18.00 uur.
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5, 3 en 1 jaar

Voor een liefdevol gezin uit Baarn zoeken wij per direct een lieve en betrokken Nanny voor de komende jaren.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er licht huishoudelijke taken worden opgepakt, het huis op orde is, en er gekookt is aan het einde van de dag

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een jongen van 5, een jongen van 3 en een jongen van 1 jaar.

Zij zijn voor 3 dagen in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdagen zullen zijn de maandag, dinsdag en donderdag van 8.00-17.00/18.00 uur.

Als Nanny van dit gezin bied je stabiliteit en rust, en weet je wat de kinderen nodig hebben. De oudste houdt er erg van om samen te spelen. Maar ook buiten in de tuin kan hij zich heerlijk vermaken. De middelste kan al heel erg goed zelfstandig spelen. Beiden vinden het ook leuk om te knutselen en te tekenen. De jongste is een heel tevreden en makkelijk jongetje. Ouders zien graag dat er iedere dag een wandeling wordt gemaakt. Hierbij kun je denken aan het voeren van de eendjes, een wandeling in het bos en het ophalen van school. Daarnaast vinden de ouders het fijn als je goed het verschil kan maken tussen het ondernemen van activiteiten, maar ook de rust kan bieden in het gezin.

Het oudste jongetje gaat naar school en zal daar ’s ochtends door vader naartoe worden gebracht. Op dinsdagochtend gaat de middelste naar de peuterspeelzaal. Ook hij wordt gebracht door vader, maar als Nanny haal je hem wel (lopend) op evenals de oudste iedere middag van school. Ouders wonen 10-15 minuten lopen van het station Baarn. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het gezin goed te bereiken.

Het gezin beschikt over een bakfiets waar alle drie de kinderen veilig in vervoerd kunnen worden.

Je verdient een indicatief loon van €14,50 per uur.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media