Salaris indicatie: € 15,50 per uur
Startdatum: in overleg. begin December 2019
Werkdagen: maandag en dinsdag van 07.30 tot 17.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen. 2,5 jaar , 1,5 jaar en een pasgeboren tweeling van half July

Voor een sociaal gezin in Barendrecht zoeken wij een energieke en actieve Nanny. Het gezin bestaat uit een jongentje van 2,5 jaar, een jongetje van 1,5 jaar en een meisjes tweeling geboren half juli. Het gezin is dus opzoek naar een Nanny die van aanpakken weet, veel energie heeft en ook haar geduld kan bewaren.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

De jongens zijn hele lieve, vrolijke ondernemende kinderen. Beide jongens vinden het heel leuk om op trampoline te springen, buiten te zijn of boekjes te lezen. Het oudste jongetje kan zich heel goed verwoorden en helpt graag mee met grote mensen taken. Het jongste jongetje is heel bewegelijk en kan naast samen spelen met zijn broer ook heel goed alleen spelen. Half jullie is er een meisjes tweeling geboren en zijn de jongens twee trotse broers geworden.
Ouders vinden het belangrijk dat de Nanny aandacht heeft voor de ontwikkeling voor de kinderen, dat zij de kinderen de ruimte geeft om hun kwaliteiten te ontwikkelen en dit allemaal op hun eigen tempo en manier. Zij zoeken een lieve, positieve en consequente Nanny.

Ben jij een duizendpoot met eindeloze energie? Weet jij balans te vinden tussen een peuter, dreumes en twee baby’s? Ga jij geen uitdaging uit de weg? Heb jij aan knuffels geven geen gebrek? Dan ben jij de Nanny voor dit gezin!

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media