Salarisindicatie:  in overleg
Werkdagen:in overleg (alleen de vrijdag wordt geen werkdag)
Startdatum: half September
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 18 maanden en een baby die in Juni wordt verwacht

Voor een ontspannen en ongedwongen gezin in zoeken wij een spontane Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, zoontje van 18 maanden; ze verwachten een dochter in juni. Het gezin woont nu nog in Amsterdam, maar in september verhuizen ze naar Beverwijk. Vanaf dan zoeken zij een Nanny voor 2 of 3 dagen. Deze dagen zijn in overleg af te spreken. De werktijden zullen van 07.00 tot 19.00 uur zijn.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar spontane en actieve Nanny. Het zoontje is lief, enthousiast en sociaal. Hij houdt van boeken lezen en dieren vindt hij nog leuker. Gelukkig is de kinderboerderij met speeltuin op loopafstand. De ouders hebben een ruime tuin en het bos in de buurt. Genoeg mogelijkheden om naar buiten te gaan! Je krijgt als Nanny veel vrijheid van de ouders. Wel vinden zij het belangrijk dat de kinderen een vast slaapritme hebben, dat je actief bent en dat je ervaring met (jonge) baby’s hebt.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media