Salarisindicatie: € 15,50 per uur
Werkdagen: vrijdag van 7.30-18.30 uur.
Startdatum: per direct
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 7, 5, 4 en 1 jaar oud

Voor een liefdevol gezin uit Bilthoven zoeken wij per direct een ondernemende en betrokken Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er de mogelijkheid is om af en toe te koken. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 7, een jongen van 5, een jongen van 4 en een jongen van 1 jaar. Daarnaast woont er ook een hond die graag 1-2 keer per dag naar buiten gaat.

Zij zijn voor 1 dag in de week opzoek naar een Nanny. Je werkdag zal zijn de vrijdag van 7.30-18.30 uur.

Als Nanny van dit gezin bied je stabiliteit en rust, en weet je wat de kinderen nodig hebben. Daarnaast ben je ondernemend en geniet je ervan om leuke activiteiten met de kinderen te doen.

De oudste is een enthousiast en bruisend meisje. Ze is zorgzaam, sociaal en creatief. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen. Een echt doorzetter die dol is op paardrijden. Het jongetje van 5 is introvert en de meest gevoelige van het stel. Hij heeft even de tijd nodig om te ontdooien. Maar is bovenal een vrolijk jongetje. Hij is enorm geïnteresseerd in beestjes en dino’s. Ook hij is sportief en gaat starten met rugby. Nummer drie is de pretletter, een echte Casanova en heel sociaal. Hij heeft een groot gevoel voor humor. Deze kleine deugniet houdt ervan om creatief bezig te zijn. De jongste is een heel tevreden kereltje.

Ouders vinden het fijn als je goed het verschil kan maken tussen het ondernemen van activiteiten, maar ook de rust kan bieden in het gezin. Ze hechten veel waarde aan een open communicatie met elkaar.

De oudste drie gaan naar school. Het halen en brengen naar- en van school vallen onder de taken van de Nanny.

Ouders wonen op 8 minuten lopen van het station Bilthoven. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het gezin goed te bereiken.

Het gezin beschikt over een elektrische bakfiets waar alle vier de kinderen veilig in vervoerd kunnen worden.
School en sportclubjes zijn allen op fietsafstand.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media