Brutosalaris per maand (vast aantal uren): €19,00 per uur ,10 uur per week
Startdatum: z.s.m.
Werkdagen/tijden: vrijdag  (eventueel de woensdag) van 8.00 tot 18.00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 3 en 6 jaar

Voor een gezellig, sociaal gezin zoeken wij een liefdevolle Nanny die verantwoordelijk, actief, sportief en onderneem je creatieve activiteiten met de kinderen? Heb je een MBO 4 of HBO kindgerichte opleiding, dan is het gezin op zoek naar jou!

Het gezin bestaat uit vader, moeder een meisje van bijna 6 jaar en een jongen van bijna 3 jaar.

Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen en worden uitgedaagd ieder op zijn eigen manier. Ouders houden van actief erop uitgaan, lekker buiten in de natuur of een leuke speeltuin bezoeken waar de kinderen kunnen spelen.

De oudste is een meisje van 6 jaar zij is het zonnetje in huis. Ze gaat graag naar school en heeft het daar naar haar zin. Ze speelt graag na school met haar vriendinnetjes. Ze vindt het heerlijk om te knutselen en te freubelen en maakt zo de mooiste creaties!

De jongste is een vrolijk en actief mannetje van bijna 3 jaar oud. Hij houdt van lekker buiten rennen en ravotten. Maar ook binnenspelen met auto’s, treinen of lekker kleien aan tafel of boekjes voorlezen vindt hij leuk om te doen.

Het gezin woont in een ruim huis met een lekkere tuin waar de kinderen zich goed kunnen vermaken.  Ze wonen vlak bij het centrum van Bloemendaal en het strand, bos en duinen liggen binnen handbereik. Het huis is zowel met de auto als met Ov goed te bereiken. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

 Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media