Bruto salaris per uur (vast aantal uren) : €20 voor 14.62 uur per week
Werkdagen en uren : dinsdag of donderdag en vrijdag van 11:30 tot 18:00 uur en in vakanties van 8:00 tot 18:00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 6 en 3j aar
Startdatum: augustus 2021

Voor een warm en liefdevol gezin waar humor en gezelligheid belangrijk is, zijn we op zoek naar een Nanny die mee wil groeien in dit gezin. Ben je zelfstandig, betrokken en denk je echt met de gezinslogistiek mee? Dan is dit gezin op zoek naar jou!

Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongen van zes jaar en een meisje van drie jaar oud. Momenteel woont het gezin nog in Amsterdam maar ze verhuizen begin augustus naar Bloemendaal.

Het gezin verheugt zich op meer ruimte, groen en rust in hun nieuwe woonomgeving. Ze houden van lekker buiten zijn in de natuur en gaan dan ook regelmatig naar hun vakantiehuisje in Overijssel. Het gezin vindt sociale contacten met familie en vrienden belangrijk en kijkt er ook naar uit om het contact met de buurtbewoners in Bloemendaal op te gaan bouwen. Ze zijn dan ook een ‘betrokken buur’.

Het oudste jongetje is zes jaar en al behoorlijk zelfstandig voor zijn leeftijd. Hij is sociaal en lief voor andere kinderen. Hierbij houdt hij rekening met iedereen zijn wensen en vergeet soms om voor zichzelf op te komen. Wat hij het liefste doet, is binnen- of buitenspelen met vriendjes. Soms weet hij zich ook met bepaald speelgoed in zijn eentje goed te vermaken, maar hij heeft wel echt sociaal contact nodig om zich niet te gaan vervelen. Belangrijk hierbij is dat hij ook zelf betrokken wordt en kan mee besluiten over het plan, anders doet hij er niet aan mee!  Zoals bijna alle jongens houdt hij ook van gamen en dit mag natuurlijk op zijn tijd niet ontbreken, maar wel met mate. Hij doet is sinds een klein jaar erg enthousiast over Judo en wil straks in Bloemendaal ook op voetbal.

Het meisje in het gezin is een vrolijk en pittig meisje van drie jaar oud. Ze kan zich heel goed zelf vermaken in haar eigen fantasiewereld, lekker in haar keukentje hele maaltijden bereiden of een lekker kopje koffie voor je zetten. Ook het speelgoed van haar broer is erg interessant, maar het meest geniet ze van lekker buiten spelen. Voor drie jaar kan ze erg goed praten en weet zich goed staande te houden tussen haar broer en al zijn vriendjes. Ze heeft een sterke eigen wil en kan soms zoals elke peuter lekker eigenwijs zijn. Na de zomervakantie gaat ze naar peuterschool voor vier ochtenden om lekker te kunnen spelen en ontwikkelen met leeftijdgenootjes.

Samen zijn de kinderen een lieve broer en zus en dol op elkaar, maar natuurlijk maken ze ook wel eens ruzie.

Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen hun zelfstandigheid vergroten en betrokken zijn met elkaar d.m.v. interesse en altijd blijven praten. Alles is bespreekbaar met veel liefde, warmte en geborgenheid.

Het gezin woont straks in Bloemendaal in een vrijstaand huis met rondom een heerlijke tuin met veel planten en bloemen, waar de kinderen vrij kunnen spelen. Het huis kijkt uit op een groengebied dat het begin van de duinen vormt. Het huis is van alle gemakken voorzien en in de omgeving is van alles te beleven; duin, strand, bos maar ook speeltuinen en het centrum is dichtbij. Met de auto kun je voor de deur gratis parkeren en het is ook met OV (trein) goed bereikbaar.

Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media