Bruto salaris per maand (vast aantal uren) : €16,00 per uur
Werkdagen en uren : 3 dagen (wo-do-vr) van 7:15 tot 17:45 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 11, 9, 4 en 1 jaar.
Startdatum: in overleg

Voor een liefdevol en betrokken gezin in Bunschoten-Spakenburg zijn we op zoek naar een toegewijde en ondernemende Nanny die er samen met de kinderen een gezellige dag van weet te maken. Je voelt de kinderen goed aan en weet als geen ander hoe de zelfredzaamheid van deze kinderen te stimuleren.

Het gezin bestaat uit vader en vier meiden in de leeftijd van 11, 9, 4 en 1 jaar oud. Het gezin is voor drie dagen per week op zoek naar een liefdevolle Nanny voor deze 4 meisjes. Je werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag van 7:15 tot 17:45 uur.

Het oudste meisje van elf gaat volgend jaar naar de middelbare school toe. Ze is een vrolijk en zelfstandige meisje. Twee keer per week gaat ze met veel plezier op de fiets naar de voetbaltraining en op de zaterdag speelt ze een wedstrijd. Het ene na oudste meisje van het gezin is negen jaar oud. Ze is een lief en rustig meisje, ze vindt het heerlijk om buiten te spelen en om samen een spelletje te spelen. Ze heeft ieder woensdag dansles.

Sinds kort gaat de een na jongste naar de basisschool. Ze vindt het erg leuk op school. Ze is een vrolijke, grappig meisje die het heerlijk vind om te knutselen, en rollenspellen te spelen. Vader omschrijft haar als een grappenmaker. De jongste is in december één jaar geworden. Het is een rustig, vrolijk en ondernemend meisje. Ze eet en slaapt goed.

De oudste drie meiden gaan naar school. Vader brengt de meiden in de ochtend naar school en ophalen valt onder jouw taken. De school is zowel per fiets als per auto goed bereikbaar. Een rijbewijs is een vereiste. Als Nanny heb jij er geen problemen mee om de speelafspraakjes te coördineren en dat er af en toe ook vriendinnetjes komen spelen.

Je vindt het leuk om op pad te gaan en de vele speeltuintjes in de wijk te bezoeken, maar ook maak jij de mooiste knutselwerkjes samen met de kinderen. De kinderen vinden het heerlijk om te kleuren, te kleien of samen te dansen op muziek. Maar ook samen een boekje lezen, kunnen zij intens van genieten.

Het huis is van alle gemakken voorzien, er is een tuin aanwezig waar heerlijk gespeeld kan worden. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast is het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Amanda op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media