Salarisindicatie: n.o.t.k. vast dienstverband
Werkdagen: ma t/m vr (4 tot 5 dagen)
Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen , 9, 7 en 2 jaar

Voor een gezellig meidengezin uit Bunschoten-Spakenburg zoeken wij per zo snel mogelijk een creatieve en liefdevolle Nanny voor 4-5 dagen.

Het gezin zoekt een Nanny(‘s) voor 5 dagen in de week (4 dagen is ook bespreekbaar). Je zult in loondienst komen te werken van het gezin. Een afgerond (pedagogisch)diploma is daarom geen harde eis, ervaring wel.

De werktijden zijn van 13.30-20.00 uur, en op woensdag van 8.30-20.00uur. Tijdens de schoolvakanties werk je hele dagen. Ben jij wel 4-5 dagen beschikbaar, maar ga je ’s avonds liever naar huis dan kun je ook reageren.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast is het fijn als er gekookt is en de kinderen gegeten hebben. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, een meisje van 9, een meisje van 7 en een meisje van 2 jaar. Het zijn vrolijke en lieve dametjes. Als Nanny van dit gezin weet jij deze meisjes de juiste normen en waarden mee te geven. Zo stimuleer je o.a. de zelfredzaamheid, door bijvoorbeeld te leren dat spullen waar je mee speelt, ook weer opgeruimd worden. Ook geniet je ervan om samen boekjes te lezen, en creatief bezig te zijn.

De meisjes houden van knutselen, verhaaltjes lezen, spelen met vriendinnen, maar kunnen ook genieten van buitenspelen. De jongste is een kleine grappenmaker die graag met haar blokken speelt.

De oudste twee gaan naar school. Hen ophalen uit school valt onder jouw taken. De school is op fietsafstand, maar nog makkelijker is om met de auto te gaan. En rijbewijs is daarom ook een pré.

Als Nanny heb jij er geen problemen mee dat er af en toe ook vriendinnetjes komen spelen.

Het gezin woont in een kinderrijke buurt, met veel speeltuinen in de omgeving. Je bent zo in het centrum, of bij het strandje.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang of als oppas
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media