Salarisindicatie: € 13,50
Werkdagen: voorkeur voor de maandag, dinsdag en woensdag van 07.30-16.30 uur. Kan jij andere dagen dan is dit geen probleem en reageer dan ook!
Startdatum: in overleg
Aantal kinderen en leeftijden: 1 baby van 5 maanden

Voor een gezin in Den-haag zoeken wij een ervaren Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een jongetje van nu 5 maanden oud.

Het gezin is op zoek naar een spontane Nanny, die er graag op uit wil met hun zoontje. Hij begint nu te rollen en brabbelt er op los. Kom jij samen met hem de grootste lol maken, verhalen vertellen en zie jij hem opgroeien? Je wordt echt een deel van het gezin en het gezin wil ook samen met de Nanny een hechte band opbouwen.

Het strand en de duinen is op 5 minuten loop afstand en het jongetje vindt het heerlijk om naar buiten te gaan. Ouders hechten hier veel waarde aan en vinden het dan ook belangrijk dat jij actief en ondernemend genoeg bent om leuke uitjes met hem te maken zowel binnen als buiten. Als Nanny voor 1 kindje heb je veel de vrijheid, bouw je een sterke band op en kan je hem de aandacht geven die het nodig heeft.

Het gezin woont in een mooie omgeving, waar genoeg te doen is. Zo zijn er op loop afstand winkels, speeltuinen en een kinderboerderij.

Naast het ondernemend van activiteiten, is het van belang dat er gekeken wordt naar het ritme van het jongetje.

Ouders vinden het fijn als het huis aan het einde van de dag netjes wordt achtergelaten. Licht huishoudelijke taken horen erbij, denken aan een boodschap halen een wasje opvouwen en het eten klaar maken voor de kleine man. Alles met betrekking op het jongetje. Je hebt ervaring op het gebied van baby’s en weet wat het werken als Nanny inhoudt.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het gezin goed te bereiken. Kom je met de auto, je kunt parkeren bij het gezin. Met het Openbaar vervoer is er vanaf centraal station of Hollands-Spoor een goede bus of tram verbinding.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media