Bruto salaris (vast per maand) €2340,-
Startdatum: 1 september 2020
Werkdagen: drie dagen per week, dinsdag, donderdag, vrijdag en maandag of woensdag in overleg.
Aantal kinderen en leeftijden: 2 jaar en een pasgeboren baby.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Voor een zeer spontane, gastvrije familie in Den Haag zijn wij op zoek naar een Nanny.

Moeder werkt in het ziekenhuis van Nijmegen en is aantal nachten per week niet thuis. Vader heeft een eigen tandartsenpraktijk.

We zijn op zoek naar twee Nanny’s die een aanvulling zijn op het gezin. Het is een hecht gezin en ze brengen zoveel mogelijk tijd door met elkaar. Ze houden ervan om er actief op uitgaan, lekker naar het strand, wandelen door de duinen of een leuke speeltuin. Voor het gezin is het aanbrengen van ritme en structuur van belang. Vaste tijden voor het eten, slapen en spelen.

De oudste jongen is een vrolijke peuter van twee, die lekker alles aan het ondervinden is. Hij is zeer actief en fysiek.  Hij speelt het liefst buiten. Klimmen, klauteren en schommelen zijn momenteel favoriet.

Ook vindt hij het leuk om creatief bezig te zijn. Kleien, verven of iets moois knutselen. Communicatief is hij sterk en kletst er lekker op los. Omdat hij twee jaar lang grotendeels in England is opgegroeid verstaat hij goed Engels. Zo nu en dan zegt hij ook woordjes in het Engels.

Hij is een trotse grote broer en kan niet wachten tot hij met zijn kleine broertje kan spelen.

Het jongste mannetje is begin mei geboren en doet het super goed. Hij is rustig en tevreden. Hij groeit goed en geeft al zo nu en dan een dikke glimlach. Lekker in de draagzak of knuffelen daar kan de kleine man echt van genieten.

De woning van het gezin is gelegen in een leuk deel van den haag en zeer gunstig bereikbaar met het openbaar vervoer waaronder de Randstadrail.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media