Brutosalaris per maand: € 1608,75 (starten met €16,50 per uur en bij BSO uren €19,50 per uur)
Startdatum: in overleg
Werkdagen: maandag, dinsdag en woensdag van 09.30 -17.00 uur.
Aantal kinderen en leeftijden: jongetje van 6, een tweeling van 4 en een meisje van net 3 jaar

Voor een gezin in Den Haag zijn wij op zoek naar een energieke Nanny.

Vacature tekst

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Voor een groot en actief gezin zijn wij opzoek naar een ervaren en flexibele Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongetje van 6 jaar, een twee eiige tweeling van 4 jaar en een meisje van bijna 3 jaar. Ook heeft het gezin twee buiten katten.

De kinderen zijn zeer energiek en kunnen zich goed vermaken. De kinderen zijn het liefste buiten en houden van bakken, knutselen en hutten bouwen. Overdag zijn de oudste drie kinderen op school en heb je dus 1 op 1 tijd met de jongste. Je hebt dus alle tijd om er met haar op uit te gaan en haar ontwikkeling te stimuleren. De oudste haal je uit school en dan kan het zijn dat ze met vriendjes willen afspreken of naar een sportclubje moeten.

Het huis heeft een grote tuin en het bos en de speeltuinen zijn op steenworp afstand.

Het gezin is op zoek naar een Nanny voor de komende jaren. Volgend jaar september gaat de jongste ook naar school dus dan zullen het BSO-tijden worden. In de schoolweken werk je dan kortere dagen en in de vakanties langere dagen. Je loon gaat dan ook omhoog naar €19,50 per uur.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Reageer dan direct via whats app op 06- 41 62 76 92 of bel Kirsten op 023- 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media