Salarisindicatie: € 13-50 en € 14,50
Startdatum: 1 mei 2019
Werkdagen: 3 dagen 30 uur per week. Voorkeur voor de maandag, dinsdag en woensdag of de dinsdag, woensdag en donderdag. De vrijdag zal geen werkdag worden.
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 4 en 1.5 jaar

Voor een gezin in het centrum van Den-Haag zoeken wij een actieve en creatieve Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van bijna 4 en een jongen van 1,5.

Het zijn twee actieve jongens, die graag uitgedaagd willen worden en het ontzettend leuk vinden om erop uit te gaan. De oudste houdt ervan om naar buiten te gaan, maar ook binnen weet hij altijd wel iets te doen. Het is ook echt een jongen die het geweldig vindt om papa te helpen met klusjes en echte mannen dingen te doen. Het gezin woont in een hofje en is auto vrij. De kinderen kunnen daar heerlijk voetballen en klauteren in de speeltuin en met buurtkinderen wordt er veel gespeeld. In de zomer is het hele huis vol met kinderen, de deur staat altijd open, heel erg gezellig.

Het jongste jongetje doet zijn broer veel na, vindt alles geweldig wat hij doet en samen hebben zij veel lol. Hij vindt het heerlijk om samen iets te ondernemen, hij kan sinds kort rennen en rent graag de speeltuin door.

Hij kan ook uren zoet zijn met een boekje. Het is fijn als je de taalontwikkeling en sociale ontwikkeling stimuleert. Voor het slapen gaan wordt er altijd gelezen en in de buurt zijn er veel speelmogelijkheden waar de kinderen contact kunnen hebben met leeftijds genoten.

Als Nanny voor dit gezin geef je de kinderen een veilige omgeving waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een plek waar de kinderen dagelijks plezier beleven. Ze zoeken in jou een betrouwbare en de stabiele factor van het gezin. Gezonde voeding staat centraal en is erg belangrijk. Het is fijn als jij het goede voorbeeld geeft en je hierin kunt vinden.

Het gaat om 3 dagen 30 uur per week. Ouders zijn flexibel in het vaststellen van de dagen, alleen de vrijdag zal geen werkdag worden moeder is dan vrij. 1 dag per week passen opa en oma op, zij zijn ook dol op hun kleinkinderen. De werktijden zijn van 08.30 tot 18.00 uur. Er wordt van je verwacht dat je kookt voor het gezin en licht huishoudelijke taken uitvoert denkend aan een wasje draaien en het huis opgeruimd achter laten.

Het gezin is goed te bereiken met het Openbaar vervoer, vanaf Centraal station kan je lopen of pak je zo de tram. Dan is het ongeveer nog 2 minuten naar het huis van ouders. Parkeren is ook een mogelijkheid er is een parkeerkaart.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media