Salarisindicatie: € 13,50 en € 14,50
Startdatum: in overleg
Werkdagen: 3 dagen 30 uur per week. Voorkeur voor de maandag, dinsdag en woensdag of de dinsdag, woensdag en donderdag. De vrijdag zal geen werkdag worden.
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 4 en 1.5 jaar

Hoi toekomstige oppas! Hou je van buiten spelen, knutselen, boekjes lezen, duplo en lekker eten? Dan kunnen onze twee lieve en energieke boefjes van 4 en bijna 2 het vast goed met jou vinden!

Wij wonen met z’n viertjes in het centrum van Den Haag. Nu de oudste naar school gaat lijkt het ons erg fijn als er 3 dagen per week iemand thuis is om voor de jongens te zorgen. We zoeken iemand voor maandag/dinsdag/woensdag of dinsdag/woensdag/donderdag (heel graag voor langere tijd zodat er zoveel mogelijk stabiliteit is). 

Het gaat voor deze dagen om overdag voor de jongste te zorgen en met hem te spelen, ‘s middags de oudste uit school te halen met bakfiets of tram en daarna met beide jongens iets leuks te doen of ze lekker te laten spelen. Wij wonen in een ruim afgesloten hofje met veel groen en speeltoestellen waar ook veel andere kinderen wonen; dus genoeg speelmaatjes om mee te ravotten en rond te rennen. 

Daarnaast dromen we er stiekem van dat er dan ook een gekookte maaltijd klaar staat als we terugkomen van ons werk. Je doet het niet alleen, want meehelpen met koken en andere stoere ‘grote mensen’ klussen vinden de jongens erg leuk! Kortom, geen haal, breng en kookstress meer voor ons en een vaste basis voor de jongens thuis; het lijkt ons heerlijk. 

Ben jij die zorgzame en betrouwbare oppas die er elke dag een feestje van maakt en tegelijkertijd zorgt voor duidelijke grenzen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het gezin is goed te bereiken met het Openbaar vervoer, vanaf Centraal station kan je lopen of pak je zo de tram. Dan is het ongeveer nog 2 minuten naar het huis van ouders. Parkeren is ook een mogelijkheid er is een parkeerkaart.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media