Salaris indicatie: 16,50 per uur
Startdatum: zo snel mogelijk
Werkdagen: De voorkeur is dinsdag, donderdag van 09.30 – 20.00 uur (mocht je andere tijden kunnen reageer dan ook!)
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 7 jaar, 5 jaar, 3jaar en 1 jaar

Voor een gezin in Den Haag zoeken wij een proactieve en energieke Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 7 een jongen van 5, een jongen van 3 jaar en een jongen van 1 jaar. De vacature is voor 2 dagen per week met de voorkeur voor dinsdag, donderdag  van 09.30 – 20.00. Kun je andere tijden reageer dan ook.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en actieve familiemanager. Het is een multicultureel en dynamisch gezin waarin het belangrijk is dat je een woordje Engels spreekt voor de communicatie met ouders. De kinderen spreken meerdere talen vloeiend waaronder Nederlands en Engels. Op de hagelslag als ontbijt en af en toe een warme maaltijd als lunch na hanteren ouders geen andere opvoeding dan een Nederlands gezin. Ze communiceren veel met de kinderen en vinden duidelijke regels en beleefd zijn belangrijk.

Het oudste en het enigste meisje binnen het gezin is echt een grote zus. Ze is erg flexibel en ontfermt zich graag over haar kleine broertjes. Daarnaast spreekt ze vloeiend Nederlands, Engels en Spaans en is ze erg artistiek. De oudste jongen is niet je typische jongen van 5 hij is niet heel fysiek of sportief maar is gek op knutselen, lego en muziek. Hij zoekt een Nanny die zijn hart kan stelen en veel met hem praat, hij verstaat wel wat Nederlands maar de voorkeur gaat uit naar Engels. De middelste jongen is een lieverd en de entertainer van het gezin, hij kletst het liefst de hele dag en wordt heel blij van het spelen met auto’s en het samen lezen van boeken. De benjamin binnen het gezin is een heerlijk vrolijk mannetje die de wereld aan het ontdekken is. Hij ontwikkelt zich goed en is bijna altijd een vrolijk en tevreden mannetje.

Je hebt geen rijbewijs of auto nodig voor deze vacature. De school van de kinderen is op loopafstand en er is een bakfiets aanwezig.

Ben jij de Nanny voor dit bruisende gezin? Reageer dan direct!

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media