Salarisindicatie: € 13,50 per uur
Werkdagen: maandag en dinsdag
Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen; tweeling van een half jaar oud

Voor een gezin uit Driebergen zoeken wij per direct een liefdevolle Nanny.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is. En het huis aan het einde van de dag weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, en een meisjestweeling van 6 maanden. Zij zijn voor 2 dagen in de week opzoek naar een vrolijke Nanny.

Je werkdagen zullen zijn de maandag en dinsdag van 7.30-17.30 uur.

Als Nanny van dit gezin sta jij stevig in je schoenen, en weet jij rust, reinheid en regelmaat te bieden. Ouders hebben een ‘easy-going’ mentaliteit, en verwachten dit ook terug te vinden in de Nanny. Doordat zij enige tijd in het buitenland hebben gewoond, maken zij zich niet druk over randzaken die niet heel relevant zijn.

Je houdt ervan om samen liedjes te zingen, boekjes te lezen en weet op een mooie manier de juiste normen en waarden over te brengen.De kinderen zijn ook heel relaxed en zitten goed in hun vel. Echt twee blije meisjes. Ondanks het feit dat ze een tweeling zijn, zijn er duidelijke verschillen. Zo kan het ene meisje zichzelf heel goed vermaken. Ze wordt blij van aandacht, maar dat moet niet te lang duren. Ze kraait lekker veel in zichzelf. Het andere meisje is een heel sociaal kind. Ze is graag bij je, en houdt veel meer van knuffelen.

Het gezin woont aan de rand van het bos, waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Tevens beschikken zij over een bakfiets. Maar bovenal vinden ouders het prettig dat de kinderen lekker veel thuis zijn. Er is een heerlijke tuin waar ze fijn in kunnen spelen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media