Salaris indicatie: €16,50-€19,50
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Werkdagen/tijden: maandag, dinsdag en woensdag (dagen bespreekbaar)
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 10, 8 en 6 jaar oud

Voor een warm en liefdevol gezin in Eindhoven zijn wij voor een langere periode op zoek naar een ondernemende, actieve en lieve Nanny met een warm hart. Het liefst iemand die de komende jaren zich aan dit gezin wilt verbinden.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, dochter van 10, zoon van 8, en een zoon van 6 jaar oud. Binnen nu en een jaar zal hier waarschijnlijk gezinsuitbreiding bij komen door een puppy. Het gezin is op zoek naar een actieve ondernemende en gezellige Nanny. De ouders houden zelf erg van warmte en gezelligheid, en zoeken iemand bij wie de kinderen zich thuis voelen en dezelfde opvoeding kan overdragen op de kinderen. De ouders geven de kinderen veel vrijheid binnen gestelde grenzen. Ze behandelen de kinderen graag volwaardig zodat zij zich kunnen ontplooien op hun eigen manier. Opvang op woensdag is een harde eis voor de ouders, eventueel de kinderen halen en brengen naar hockey op de woensdag zou fijn zijn. Naast de woensdag hebben de maandag en dinsdag de voorkeur maar mocht dit niet passen dan is de donderdag ook een optie. Op woensdag werk je van 12.30-18.15 uur, op de andere dagen van 14.45-18.15 uur. In de vakanties werk je hele dagen van 08.30-18.15 uur.

De oudste is een super enthousiast, aanhankelijk en zachtaardig meisje. Ze verlangt ernaar om zelfstandig te mogen zijn. Ze is graag met vriendinnetjes samen, houdt van buitenspelen, is creatief en wilt graag piano leren spelen. Daarnaast gaat zij het liefst direct bij thuiskomst aan haar huiswerk. Op maandag en donderdag hockeyt ze, en naast dat ze heel sportief is houdt ze ook van koken en bakken.

De middelste is een vriendelijke, klein denker, wat hij combineert met een sterke wil. Hij wilt alles kunnen beschouwen en doorgronden en houdt van uitproberen. Het mooiste vindt hij als je hem doorhebt. Er verschijnt dan een grote lach op zijn gezicht. Hij speelt graag buiten en houdt van lezen, speelt graag met Lego en op woensdag en vrijdag hockeyt hij.

De jongste is een innemende grote beer om te zien, ondanks dat hij twee jaar jonger is dan zijn oudere broer zijn zij bijna even groot. Het is een extraverte jongen, zingt en kletst heel de dag door, heeft een rijke fantasie en bevindt zich ook graag in deze fantasiewereld. Hij vaart graag zijn eigen koers, zoekt zelf naar oplossingen, speelt graag buiten en houdt van bouwen.

Het gezin woont in een heerlijk huis aan de rand van het bos. Er heerst heel veel rust en ruimte wat het tot een prettige werkplek voor jou als Nanny maakt. Voor regenachtige dagen zit je hier goed, in huis is er voor de kinderen een fijne speelkamer waar ze heerlijk kunnen spelen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Brabant’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 42 144 920.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media