Salaris indicatie: €14,50
Startdatum: februari 2020
Werkdagen: maandag
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5,2 en 0 jaar

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag, en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 5, een meisje van 2 en een baby (jongetje). Zij zijn voor 1 dag in de week opzoek naar een Nanny.

Je werkdag is de maandag van 7.15-18.15 uur.

Je komt te werken in een hecht en liefdevol gezin. Ouders zoeken een zorgzame Nanny met een warme persoonlijkheid, die kindgericht te werk gaat.

Het oudste is een gevoelig meisje. Ze is creatief, en knutselt en tekent dan ook graag. Het middelste meisje puzzelt graag. Beide zijn makkelijke kinderen en houden erg veel van knuffelen. De meisjes kunnen goed samenspelen, maar ook vriendjes en vriendinnetjes vanuit school zijn welkom. De jongste is een baby, die (op het moment van het schrijven van deze vacature) nog niet geboren is.

Ouders vinden het belangrijk dat er veel naar buiten wordt gegaan. Er zijn genoeg speeltuintjes in de buurt. Maar je kunt er ook voor kiezen om lekker met de bakfiets erop uit te gaan. De oudste gaat naar school, de school is op loopafstand.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Midden’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 13 61 13 42.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media