Salaris indicatie: €15,- per uur
Startdatum: 18 augustus
Werkdagen: dinsdagmiddag 12:30-17:30, woensdagmiddag 12:30-17:30, vrijdag 8:00- 17:30 in de schoolvakanties heeft het gezin geen opvang nodig. (ouders zijn eventueel nog flexibel in de dagen.)
Aantal kinderen en leeftijden: 2 jongens van 6 en 8 jaar en een meisje van 5 maanden

Vacature

 Voor een liefdevol en gezellig gezin in Glimmen zijn wij op zoek naar een nuchtere, pragmatische Nanny die affiniteit heeft met de antroposofie.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongen van 8, een jongen van 6 en een meisje van 5 maanden. Ook heeft het gezin 2 katten en een kleine hond. Dus de Nanny moet wel met dieren kunnen omgaan.

De werkdagen zijn: dinsdagmiddag 12:30-17:30, woensdagmiddag 12:30-17:30, vrijdag 8:00- 17:30 in de schoolvakanties heeft het gezin geen opvang nodig. (ouders zijn eventueel nog flexibel in de dagen.)

Ouders zoeken een vrolijke en zelfstandige Nanny die het geen probleem vindt als er af en toe vriendjes en vriendinnetjes komen spelen. Ouders voeden de kinderen op met een antroposofische inslag maar zijn niet “streng” antroposofisch. Ze houden van een positieve opvoeding zonder straffen en belonen, waarbij je de kinderen zoveel mogelijk dingen zelf laat oplossen.

De oudste is creatieve jongen die graag tekent. Hij is erg sociaal en wil alles oplossen. Hij is gevoelig voor hoe dingen gezegd en gedaan worden. Hij heeft een groot gevoel voor rechtvaardigheid.

Het jongetje van 6 speelt graag met lego, houdt van spelletjes doen en is graag buiten. Ook bakt hij graag en vindt het leuk om klusjes te doen. Hij volgt zijn broer in veel dingen en is ook gek met zijn zusje.  Hij is een binnenvetter en vindt het lastig om zich te uiten. Als hij overstuur is kun je hem het beste even uit de situatie halen en er even over praten.

Het meisje is een echt lachebekje die eigenlijk altijd vrolijk is. Als ze iets niet wil of honger heeft laat ze het wel horen. Ze heeft soms wel nog wat last van last van reflux, maar is “vroegwijs” en is al bezig met kruipen.

De oudste 2 gaan naar school. Het halen en brengen valt dan ook onder de taken van de Nanny. Een rijbewijs is dan ook een vereiste. Ouders hebben wel een auto ter beschikking evenals een elektrische bakfiets.
Het gezin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het gezin woont vlakbij het bos en winkels zijn er in omliggende dorpen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’. Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp Rianne via 0611307753

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media