Bruto salaris per maand (vast aantal uren) : € 15,00
Werkdagen en uren : maandag en donderdag (14 uur per week)
Aantal kinderen en leeftijden: jongetje van 3, meisje van bijna 2, een pasgeboren jongetje
Startdatum: in overleg

Voor een gezellig en ondernemend gezin in Glimmen zijn wij op zoek naar een flexibele, zorgzame en lieve Nanny.Het gezin bestaat uit vader, moeder, jongetje van 3, meisje van bijna 2 en een pasgeboren jongetje.

De werkdagen zijn maandag van 8:30 – 17:00 en donderdag van 08:30 – 14:00

Als Nanny van dit gezin breng je rust en regelmaat en kijk je naar de dag en beweegt daarin mee. Daarnaast ben je ondernemend en vind je het leuk om met de kinderen activiteiten te doen.

Het jongetje is lief en zorgzaam ook voor zijn zusje en heeft een goede taalvaardigheid. Hij vindt het leuk om te knutselen en te kleien, maar hij speelt ook graag buiten en met auto’s. Hij mag graag een praatje maken en kan bijna alle dinosaurussen aan je benoemen.

Het meisje is een vrolijke dame die erg makkelijk in de omgang is. Ze vindt het fijn om te wandelen en te fietsen en houdt van muziek en dansen. Ze trekt zich erg op aan haar grote broer en speelt graag met hem samen. Ze slaapt overdag nog en heeft hierbij behoefte aan een vast ritme.

Er is een heerlijke grote tuin waarin gespeeld kan worden, en ook is er in de buurt een grote speeltuin. Het gezin woont in een bosrijke omgeving met winkels en restaurants op fietsafstand. In verband met de toekomstige basisschool van de oudste is het bezit van een rijbewijs prettig. De Nanny kan beschikking hebben over een auto van het gezin.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel! Deze vacature loopt via de locatie ‘Nanny Service Nederland Regio Noord’.
Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 0611307753

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media