Salarisindicatie: € 14,-
Werkdagen: flexibel 20 uur per week.
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 7, 3 en bijna 1,5 jaar

Voor een gezin met 3 kinderen zoeken wij een ervaren Nanny.

Het gezin bestaat uit: vader, moeder, een meisje van 7, een jongen van 3 en een jongen van bijna 1,5.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een flexibele Nanny die 4 dagen in de week beschikbaar is. Welke 4 dagen is pas bekend in maart, aangezien het rooster van moeder gaat veranderen. Je werkdagen zijn dan gelijk voor een jaar bekend, en je werkt niet meer dan 3 dagen per week. De tijden zijn ongeveer van 6.30-17:30/ 7.30-19:00, maar het kan ook alleen de ochtend of de middag zijn.

Het oudste meisje is een lieve vrolijke meid, die wat gevoelig is. Als ze uit school komt is moe en kan ze soms wat bozig zijn, maar dat is meestal van korte duur. Ze is erg zelfstandig en creatief. Ze houdt van lezen, schrijven en kletsen. Det middelste jongen is erg ondernemend en gaat graag op onderzoek uit, je moet hem dan ook goed in de gaten houden. Het is een echte jongen en houdt van buiten spelen en tractors. De jongste is een rustige jongen, die eerst de kat uit de boom moet kijken. Hij houdt van auto’s en het spelen met potten en pannen. Hij kan zichzelf goed vermaken.

De ouders zijn opzoek naar een Nanny die van aanpakken weet, maar die niet te streng is. Je bent rustig en geduldig en houdt ervan om naar buiten te gaan. Ook vinden ouders het belangrijk dat je niet rookt.

Er valt genoeg te beleven in de omgeving zoals: naar de speeltuin, skatebaan, park en er is een leuk strandje in de buurt. Ook de school en de winkels zijn dichtbij.

De ouders vinden het fijn als je wat licht huishoudelijke taken kunt verrichten zoals: stofzuigen, opruimen, de vaatwasser

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media