Salarisindicatie: € 14,50
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag van 08.00-19.00 uur
Startdatum: Mei 2019
Aantal kinderen en leeftijden: 3 kinderen, 5, 4 en 1,5 jaar

Voor een actief gezin in zoeken wij een enthousiaste Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, zoon van 5 jaar, dochter van 4 jaar en een zoontje van 1,5 jaar. De werkdagen zullen dinsdag, woensdag en donderdag van 08.00 tot 19.00 uur zijn.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Het gezin is op zoek naar een actieve en betrokken Nanny voor hun drie extroverte kinderen. Het oudste jongetje is creatief en gek op knutselen. Daarnaast heeft hij veel fantasie en verrast je geregeld met gave knutsels, toneelstukjes en verhalen. Samen koekjes en cakejes bakken en versieren vindt hij ook heel leuk (vooral het proeven van het deeg). In de speeltuin is hij net een aap (zoals zijn lievelingsdier) – hij klimt en klautert als de beste. Het meisje is een echte stoere dame die zelf haar kleding uit zoekt en deze compleet maakt met armbanden, kettingen en een diadeem. Zij is heel blij dat zij sinds januari naar school mag. Buiten is zij gek op voetballen en balsporten. Binnen vindt zij kleuren en dansen heel leuk!

De jongste is een flinke dreumes die van knuffelen, boekjes lezen en dansen met zijn broer en zus houdt. Hij kan goed lopen en is heel nieuwsgierig. Hij gaat vaak op avontuur in huis. Buiten vindt hij springen op de trampoline het leukst.

In en om huis is er veel ruimte om te spelen. Het gezin heeft een ruime tuin met een trampoline, speelhuis en een betegeld gedeelte om te fietsen, voetballen en stoep krijten. Binnen is er een ruime speelhoek voor de kinderen. Het gezin woont dicht bij de stad, de duinen en Monkey Town.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media