Bruto salaris per uur (vast aantal uren) : € 15,00, 20 uur per week
Werkdagen en uren : woensdag en donderdag van 8:00 tot 17:30/18:00 uur
Aantal kinderen en leeftijden: 2 kinderen, 4 en 1 jaar
Startdatum: Z.S.M.

Voor een liefdevol, vrolijk en muzikaal gezin in Haarlem-Noord zijn wij op zoek naar een ervaren Nanny met pit. Heb je als Nanny energie, verantwoordelijkheidsgevoel en neem je graag initiatief? Dan is het gezin op zoek naar jou!

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van bijna 5 en een jongetje van 1 jaar. Ouders houden van muziek en de kinderen dansen erop los zodra de eerste tonen uit de boxen komen. Het gezin houdt van lekker actief naar buiten gaan en de natuur opzoeken. De kinderen vinden het leuk om samen te lezen of te worden voorgelezen.

Het oudste meisje wordt bijna 5 jaar en zit in de kleuterklas, ze is zeer leergierig en heeft het erg naar haar zin op school. Het is een pittige dame die goed weet wat ze wil en bijna iedereen om haar vinger weet te winden. Ze is sociaal en zeer spontaan en kletst met iedereen. Ze speelt graag samen met vriendjes en vriendinnetjes van school en uit de buurt, waar ze heerlijk kan ravotten, fietsen en steppen. Binnen kan ze zich ook goed vermaken met al haar fantasie, rollenspelen met haar poppen. Ook knutselen doet ze graag en op woensdag gaat ze met plezier naar ballet. Kortom een echt Meisje!

De kleine man des huizes is net 1 jaar geworden. Hij is altijd vrolijk en lacht veel, als hij dat niet doet is er echt iets aan de hand. Hij kan nog niet lopen maar dat weerhoudt hem er niet van om lekker te dansen op muziek.     Zo klein als hij is, is hij al erg sociaal en erg gericht op andere kinderen en zeer gesteld op zijn grote zus. Hij houdt van knuffelen en lekker samen boekjes lezen. Hij kan zich zeer goed vermaken en speelt met van alles auto’s, puzzels, poppen maar favoriet zijn boekjes. Het is een echte dreumes die de wereld aan het ontdekken is!

Het gezin woont in Haarlem-Noord in een huis met alle gemakken voorzien. Ze hebben een heerlijke voortuin waar je in het voorjaar lekker kunt zitten op het bankje met een kopje koffie terwijl de kinderen lekker spelen met de buurtkindjes! Ook in de achtertuin kunnen de kinderen lekker spelen en is veel te beleven. Het huis is goed te bereiken en gratis parkeren is mogelijk. Mocht je met het openbaar vervoer willen komen is dat geen probleem. Het gezin heeft een elektrische bakfiets waardoor alles binnen handbereik is, school, ballet, bibliotheek maar ook speeltuinen, parken en zelfs strand, duin en bos is nabij.

Als Nanny ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen en stimuleer je de ontwikkeling. Je onderneemt leuke activiteiten, bent creatief en je vindt het leuk om met verschillende thema’s te werken. Daarnaast vinden ouders het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang en minimaal een jaar beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie bel of whatsapp via 06 41 62 76 92, of bel Kirsten op 023 737 05 52

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Wie zijn wij?

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een diploma van een kindgerichte opleiding (harde eis)? Heb je aantoonbare ervaring in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel…

Werken als Nanny bij Nanny Service Nederland.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met alle Nanny’s en de gezinnen.
Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen. Onze pedagogische trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media