Salaris indicatie: in overleg
Startdatum: per oktober 2019
Werkdagen: de maandag en de dinsdag van 07.30-17.30 uur
Kinderen: 2 kinderen, 2,5 jaar en een pasgeboren baby

Ik woon samen met mijn papa, mama en zusje van nu 4 weken oud in de Bos en Vaart buurt in Haarlem. Ik ben zelf 2,5jaar oud,een echte peuter zegt mijn mama. Wij zoeken een Nanny die op ons past als mijn ouders gaan werken. Dit moet wel op de maandag en dinsdag zijn, want de overige dagen ga ik al naar de opvang. De combinatie van een lieve nanny bij ons thuis en de kinderopvang vinden mijn zusje en ik heel fijn! Je begint bij ons om 07.30 uur en hebt dan een plannetje bedacht voor hoe de dag er uit gaat zien. Ben jij actief, zelfstandig, initiatiefrijk en kan jij de aandacht goed verdelen tussen mijn zusje en mij dan willen wij dat jij bij ons komt spelen. Dit zijn moeilijke woorden maar moest ik wel even zeggen van papa. Mijn papa en mama vinden het wel belangrijk dat jij ervaring hebt met baby’s en dat je het leuk vindt om voor een kleintje te zorgen. Zij is een rustige en makkelijke baby, maar slaapt nog wel veel hoor. Soms is zij wakker en ligt zij in de box of samen met mij op het kleed. Mijn zusje vind ik erg lief en als zij groter is kan zij met mij spelen. Het is wel fijn als er een dagritme wordt aangehouden, net als bij het kinderdagverblijf, mijn mama zegt dat dit goed voor ons is.

Van mijn ouders mag jij eigenlijk heel erg veel leuke dingen doen met ons, we hebben thuis alle ruimte en ik heb ook veel leuk speelgoed en een kast vol knutselspullen. Wij hebben een elektrische bakfiets, dan gaan we lekker snel en kunnen wij overal heen. In de buurt is het bos, de bibliotheek, de kinderboerderij en het strand. Er is dus heel veel te doen in de buurt, ook speel ik graag met andere kinderen. Naast ons wonen mijn vriendje en vriendinnetje, zij mogen ook bij ons spelen. Meestal zijn wij veel buiten, als mama de buitendeur open doet dan ben ik al weg. Ik hou van voetballen, schommelen en samen spelen met andere kindjes. Vind jij het ook leuk om samen met mij binnen te spelen, ik vind het dan leuk om met de poppen te spelen, te knutselen en liedjes te zingen. Na een gezellige en ondernemende ochtend ga ik altijd nog even slapen. Soms moeten we nog een boodschapje halen, maar dat vind ik juist erg leuk om te doen. Ik help graag, mijn zusje kan trouwens ook in de draagzak of in de wagen, zo kan zij overal mee naar toe.

Aan het einde van de dag moet er nog even gekookt worden, als mijn papa en mama dan weer thuis komen eten we altijd samen. Wij eten lekker en gezond, daarvan groei ik goed en vinden mijn ouders erg belangrijk. Om 17.30 ga jij ook weer naar huis en heb je hopelijk net zo’n gezellige dag gehad als ik.

We vinden het fijn als je lang bij ons gezin komt werken. Mijn mama gaat in oktober na haar verlof weer werken, mijn mama en papa vinden het erg belangrijk dat alles goed geregeld is en jij heel goed voor ons zorgt.

In wat voor gezin kom je terecht:

 • Een actief, sociaal en liefdevol gezin waarin veel kan en mag en dat ook houdt vanstructuur.
 • Er is veel ruimte voor jouw eigen initiatief en creativiteit.
 • Het gezin is gewend om een nanny in huis te hebben en is hierin heel trouw en gericht op delange termijn.
 • We hopen dat je je gauw als ‘extended family’ van ons gezin zult voelen.

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang.
 • Je bent enthousiast en meedenkend.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent zorgzaam en liefdevol.
 • Je hebt een passie voor pedagogiek.
 • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media