Salarisindicatie: tussen de €15,50 en € 17,- per uur. Afhankelijk van leeftijd en ervaring
Werkdagen: 2/3 dagen, waaronder in elk geval de maandag en de dinsdag en de derde (halve) dag, bijvoorbeeld de woensdagmiddag in overleg. Op maandag en dinsdag van 08.30-19.00.
Startdatum: per half Juli
Aantal kinderen en leeftijden: 4 kinderen, 6,5,3 en 1 jaar

Voor een jong gezin met 4 kinderen in Haarlem zoeken wij een ondernemende en actieve Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, 3 jongens en een meisje. Een jongen van 6, een meisje van net 5, een jongen van 3 en een jongen van 1. Het gezin woont in een riante woning met tuin in Bos en Vaart.

Ouders zijn op zoek naar een ervaren Nanny: zowel qua werk- als qua levenservaring. Je creëert een sfeer van warmte en gezelligheid en onderneemt graag activiteiten met de kinderen. Het gaat om een vriendelijk en gestructureerd gezin. Rust, reinheid en regelmaat zijn belangrijke waarden in het gezin. Daarnaast vinden de ouders plezier maken met de kinderen heel belangrijk en willen zij dat de kinderen kind kunnen zijn.

De twee oudste kinderen spelen graag met vriendjes en vriendinnetjes thuis, maar vinden het ook super fijn om naar buiten te gaan. Ga jij met ze mee op ontdekking? Het jongetje van 3 is gek op treinen en maakt graag samen met jou de allergrootste treinbaan die er bestaat. Het jongste jongetje kan net lopen, dus gaat op verkenning, maar vindt het ook heerlijk om bij je te zitten Het gezin heeft een abonnement op de Linneaushof en daar vermaken alle 4 de kinderen zich goed.

Er wordt van je verwacht dat voor de kinderen (en jezelf) kookt en lichte huishoudelijke taken verricht. Denkend aan de was opvouwen of een boodschap doen. De twee oudste kinderen gaan naar school en het halen en brengen behoort tot jouw taken. Dit kan met de bakfiets of lopend worden gedaan.

Parkeren bij het gezin is gratis. Ook met het Openbaar Vervoer is het gezin goed te bereiken.

Ben jij de Nanny voor dit gezin? Reageer dan direct

Ben jij de Nanny die bij dit gezin komt werken, reageer dan snel, als jij aan de volgende eisen voldoet: een kindgerichte opleiding en relevante werkervaring in de Kinderopvang.

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond.
  • Je hebt weet van aanpakken.
  • Je bent enthousiast en meedenkend.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zorgzaam en liefdevol.
  • Je hebt een passie voor pedagogiek.
  • Je bent flexibel.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer op deze functie en wij nemen snel contact met je op.

Deel deze pagina via social media